9.  Noe du skulle ønske du kunne forandre

Hvis det var noe jeg kunne forandre på, så hadde det vært noe med meg selv om er litt for personlig til å legge ut på bloggen om. Også ville jeg ha forandret på noen ting som har jeg gjort og sagt i fortiden mot personer som ikke fortjente det jeg gjorde.

Kategori: UtfordringKommentarer

POSTET: 15.mar.2011, 09:17

: (

POSTET: 15.mar.2011, 10:30

tusen takk for kommentaren på bloggen ;-) håper du fortsetter og lese og kommentere :-)

SV:Mhm, men det går heldigvis bedre nå. var den føreste dagen det var som værst, men så klart det henger igjen enda, for jeg vet med meg selv det at jeg IKKE er over han enda :/ Bare det er ikke mye moro. Så kalrt, jeg prøvero g komme meg mest mulig ut nå for og ikke tenke på han.Selvom det ikke alltid er like lett så prøver jeg og det er det viktigste :-)

POSTET: 15.mar.2011, 12:40

Vet du noe? Folk forander seg og folk forstår når de blir eldre at dere / du / de var barnslige på den tiden, og ikke var klar over hvordan ting gikk for seg. Det er ikke noe du kan forandre, men det er fint at du har hjerte til å ønske det :)

POSTET: 15.mar.2011, 14:53
lise

SV;Nei det er virkelig ikke lett heller det. Iallefall ikke når han hadde det jeg virkelig ser etter hos en gutt. Klart det, får ta det med ett smil og sette på musikk jeg virkelig liker, bruker som regel og hjelpe da :-) Tusen takk for det :-)

håper du fortsetter og titte innom bloggen og kommenterer det du følger for :-)

POSTET: 15.mar.2011, 15:33

söt blogg <3

POSTET: 15.mar.2011, 23:04
Frøken Morgenfugl

SV: hehe, var egentlig ganske våken på skolen, men så kom jeg hjem og drømmeland var stedet som fristet mest :)

POSTET: 15.mar.2011, 23:28

Jeg kunne også ønske at jeg kunne forandre på hvordan jeg har vært, hvilkene valg jeg har tatt. tror vi alle angrer på noe.

Men noen ganger er det bedre å angre på noe man har gjor, en å sitte igjen om 30 år og angre på det vi ikke har gjort. (finnes grenser da) :)Skriv en ny kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26557733