Hører jeg på: Ingenting spesielt  Tenker jeg på: At nå er det ikke lenge igjen til jeg får lappen!  Befinner jeg meg: I stua  Har jeg på meg: Olabukse og og en svart t-skjorte  Spiser og drikker jeg: Drikker apelsinjucie, å spiser brødskrive.  Savner jeg: Gran Canaria  Vil jeg: At tiden frem til jeg får førerkortet går fort, for gleder meg fælt! Skulle jeg ønske: At våren kom fort. Er lei snøen. Hva gjør du, akkurat nå?

Hører jeg på: Guru Josh Project - This is the Night, som dunker på ørene mine  Tenker jeg på: At jeg kanskje snart burde ta kvelden  Befinner jeg meg: På rommet mitt, i sengen min  Har jeg på meg: Olabukse og hettegenser  Spiser og drikker jeg: Ingenting  Savner jeg: Sommer og sol  Vil jeg: At vinterferien varte i en uke til.. Vil ikke tilbake på skolen. Å at uken skal gå fort, så fredagen kommer!  Skulle jeg ønske: At jeg lå å sov, langt inne i drømmeland. Hva gjør du, akkurat nå?
Hører jeg på: Tv som står på i bakgrunnen  Tenker jeg på: alt som har skjedd de siste dagene.. Befinner jeg meg: hjemme Har jeg på meg: joggebukse og en t-skjorte Spiser og drikker jeg: saft Savner jeg: ingenting egentlig Vil jeg: bare at denne dagen skal gå fort over Skulle jeg ønske: kunne sku tilbake tiden å funnet ut ting litt tidligere.. Hva gjør du, akkurat nå?

Hører jeg på: de i klassen min som snakker Tenker jeg på: kjæresten min som er dårlig Befinner jeg meg: på skolen, i matteklasserommet, bakerst Har jeg på meg: lyseblå olabukse og grå hettegenser Spiser og drikker jeg: drikker imsdal med sitron smak Savner jeg: senga mi, spesielt! Vil jeg: at uka skal gå fort, så jeg kommer meg til syden sammen med gutten min Skulle jeg ønske: jeg var sammen med kjæresten min som er dårlig. og at jeg hadde lappen.. Hva gjør du, akkurat nå?

Hører jeg på: yndlings-sangen min av 3 doors down Tenker jeg på: hvordan jeg skal få tid til alt jeg har planer om å gjøre, å om hvordan jeg skal bli ferdig med skoleoppgaven som skal leveres på onsdag Befinner jeg meg: i sengen min på rommet Har jeg på meg: joggebukse og en deilig strikke-jakke Spiser og drikker jeg: sitter å gomler på DOTS. skikkelig sunt.. Savner jeg: kjæresten min, som jeg skulle ønske var hos meg nå Vil jeg: dra til syden Skulle jeg ønske: jeg var et varmt sted, borte fra alt her hjemme, et sted hvor bare jeg og kjæresten min kunne være uten å tenke på alt som skjedde her hjemme.
Hva gjør du, akkurat nå?