Innkjøpt av ny shorts.Båttur til Anfi.


Vannscooter kjøring

Kjæresten minHamstring av røykPå flyplassen
Her kommer del 1 med bilder fra Gran Canaria turen. Del 2 kommer nok senere tenker jeg. ENJOY!

Innkjøp av ny mascara.

Bilder fra båtturen til Mogan

Innkjøp av ny kjole.


Malin/bursdagsbarnet, og meg :-)
Dette var noen av de over 300 bildene som ble tatt i går. Sunniva stod for fotograferingen, så mange forskjellige bilder. Var kjempe koselig å går! Gjorde du noe spennende i går?Bildene er fra weheartit.
Jeg kjedet meg litt, så tok noen bilder av peisen til pappa. Jeg tenkte jeg skulle dele bildene med dere,å dette var de to jeg var mest fornøyd med. Har ikke redigert dem. Hva syns dere om bildene?
Nå sitter jeg på min gamle pc som står hos mamma, å på den så ligger det så sinnssykt mange gamle bilder av meg. Det er skikkelig flaut! Men dere kan få se noen av dem. Å håper ikke dere legger inn noen negative kommentarer, for disse bildene er 2-4 år gamle, å jeg har forandret meg ekstremt mye på den tiden:
Har du noen bilder av deg selv som du er flau over fra din fjortis tid?Bildet er fra weheartit.Hva syns du? Hvem var finest?
Nei, jeg er ikke flink til å ta bilder. Men øvelse gjør mester!
Jeg kjedet meg litt i stad, så jeg tok noen bilder. Her er disse to jeg ble mest fornøyd med. Bildene er redigert på picnik.com, å det er et gratis redigerings program som ligger ute på nettet.
Hva syns dere om bildene?


Bildet er fra weheartit.

Bildene er tatt fra weheartit.


Bildene er tatt fra weheartit.