.


Klikk her for å se hvordan du kan vinne Sensation White billetter!
Da sitter jeg på skolebenken igjen.. Er så godt å se at det er sol og skyfri himmel! Nå er sommeren på vei, noe som virkelig skal bli deilig! Denne helgen har jeg bare slappet av. Var ute på scooteren min for første gang i år. Utrolig deilig, men iskaldt! Skal selge den, så måtte vaske den å ta bilder. I dag skal jeg bare slappe av, har ingen spesielle planer for dagen. I morgen skal jeg trene, for det begynner å bli en stund siden sist.. Hva har dere gjort i helgen?

Det har blitt dårlig med blogging i det siste, å det beklager jeg. Alt annet har tatt opp tiden min, å jeg har rett og slett ikke orket å blogge så mye. Håper dere forstår det. Bursdagen min nærmer seg med storm skritt, å jeg må få øvd som bare det til teorien å få bestått. Pluss at det er mye stress på skolen med oppgaver i hytt og pine! Så nå tar jeg en vellfortjent helg, noe som skal bli deilig. Deres planer for helgen?
Hei kjære blogglesere!
Beklager sterkt for lite blogging i dag, men jeg har hatt en del å gjøre, så bloggen kom etter det. Nå sitter jeg hjemme hos pappa, nettopp spist middag med broren min, pappa og Kristin. Skal sove hos mamma i natt, fordi i morgen skal vi til Kongsberg med skolen. Aktivitetsdag, så jeg og Malin skal til Kongsberg å kose oss istedenfor å dra til Trysil. Gleder meg fælt, for jeg og Malin skal ta masse bilder å kose oss ekstremt mye sammen. Skal bli deilig å ha en dag ute istedenfor å sitte inne på skolen. Hva skal dere i morgen?

God morgen! Da var jeg våknen å klar for skolen, hadde planer om å stå opp, men så fant jeg ut at jeg starter ikke før klokke 10. Er så flott at folk i klassen forteller meg hva som skjer på skolen... Men da er jeg ihvertfall våken, så tenkte jeg skulle hoppe i dusjen før jeg lager meg en god frokost. Jeg får heller blogge mer når jeg kommer meg på skolen! Har dere sovet godt?
Det er utrolig deilig med sol ute! Jeg er syk, å sitter å øver på teorien på bil. Har allerede bestått to ganger, å flere skal det bli. Er utrolig stolt over meg selv! Men jeg vet jeg må øve litt mer, spesielt på skilt.. Men dette kommer til å gå bra. Skal kjøre litt med far etterpå, skal få vasket bilen min å greier. Skal bli deilig å kjøre nå som det er så pent vær ute.

Jeg beklager sterkt for dårlig med blogging, men skjedd mye i det siste så jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til å sitte ned å blogge. Håper dere forstår det. Hva er deres planer for dagen?
Jeg beklager sterkt for at det ble veldig lite blogging i dag, men jeg har kjørt en god del i dag. Nå så skal jeg bare sitte å slappe helt av, for jeg helt utslitt. Er fælt å tenke på at det bare er mandag.. Men på fredag så skal jeg og Skrulla til Sverige, å jeg skal kjøre. Er spent! Hva gjør dere?

Da sitter jeg på skolen, å jeg driver å skriver til naturfags fremføringen jeg skal ha senere i dag. Men nå skal jeg ut for å filme, så vi blogges!
 Jeg sender mange varme tanker ned til Japan å alle tsunami offrene.
Da er jeg våken, eller jeg har vært våken i litt over 1 time. Er så deilig at det er fredag, for det betyr at etter skolen i dag er det helg! Skal bli deilig med en helg å bare slappe helt av, jeg trenger virkelig det. Jeg starter ikke på skolen før klokken er 10:10, å er ferdig igjen 11:40, så dette blir en kort skoledag. Skal rett til pappa etter skolen for å vaske og rydde før han og Kristin kommer hjem fra syden i kveld. Har litt å gjøre. Denne helgen blir det bare å slappe av sammen med min kjære. Hva er dine planer for helgen?

Nyhet
Jeg har faktisk bestemt meg for å slutte å røyke, å har holdt med røykfri i en dag. Er veldig stolt. Har funnet fram snusboksen for å få i meg litt nikotin, for  det koster for mye, å røyke å det er heller ikke bra for meg. Så det var vel kanskje på tide. Har du klart å slutte å røyke?

Da har jeg vært inne på nettet å bestilt meg en pakke med betakaroten. Jeg er ganske nyskjerrig på hvordan det fungrerer, spesielt ang brunfargen. Det har vært så mange reklamer om den, så tenkte jeg skulle prøve å sjekke hvordan den fungrer på meg. Siden jeg sliter med å bli brun, krysser jeg fingrene for at dette hjelper meg med dette. Har spurt folk om dette, fordi jeg følte jeg måtte finne ut litt mer å være litt mer sikkert før jeg bestilte en pakke. Er basse redd for å bli gul/oransje, å spesielt redd for å få pigmentflekker.. Men siden bestevenninna mi sier det funker, så stoler jeg 100% på henne. Gleder meg til å få pakken, å prøve den, så skal jeg gi dere min tilbakemelding. Noen av mine lesere som har prøvd betakaroten? 

Jeg har veldig dårlig samvittighet, for jeg har blitt så dårlig til å blogge i det siste.. Å det merker jeg når jeg går inn på statistikken for å se. For å være ærlig, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, for jeg vet ikke hva dere lesere vil lese om på bloggen min. Det er litt av grunnen til at jeg har blitt dårlig å mistet motivasjonen min. Men jeg skal ikke slutte å blogge av den grunn, for jeg skal prøve å få lagt ut 3-4 innlegg hver dag. Om de ikke er så interesante så får det være. For jeg skal prøve å finne noe som kan få opp motivasjonen min. Hvis der har noen tips om hvordan jeg kan få opp motivasjonen min på, er dette et perfekt tidspunkt!

Denne uka her har jeg gått å krysset fingrene for at min kjære lillesøster, Rebecca skulle få lov til å komme til meg i helgen. Å i stad fikk jeg melding om at hun kommer! Jeg hoppet av glede, for jeg har ikke sett hun siden vi var i Oslo sammen i Desember, så det begynner å bli en stund siden sist. Er litt sykt å få to ting jeg virkelig har håpet på, at det skal skje på en og samme dag. Får foresten bilen levert på døra i morgen. Jeg ser virkelig frem til en helg sammen med min kjære lillesøster. For hun betyr virkelig så utrolig mye for meg. Hun har stilt opp for meg når jeg har vært på mitt verste, og hun har sagt det jeg har trengt å høre. Å jeg har vært der for henne, gjennom godt og vondt. Jeg elsker deg Rebecca, virkelig! Hva er dine planer for helgen?

Da har jeg blitt en stolt eier av en golf. Både jeg og pappa var enig om at den var kjempe fin, å bestemte oss for at dette var bilen for meg. Visste ikke om jeg skulle smile, le eller gråte. Jeg satt ihvertfall med et stort smil om munnen hele veien hjem. Det er bare helt sykt å tenke på, lille Kristin har kjøpt seg bil å hun tar snart lappen. Dere har ikke peiling på hvor overlykkelig jeg er akkurat nå!
Hva syns du om bilen min?

God morgen! Et lite innlegg før jeg løper til bussen. I dag skal jeg og pappa til Ski for å se på bil, gleder meg kjempe masse. Og i kveld skal jeg til kjæresten min, for broren hans har busdag. Men blogger mer når jeg kommer på skolen!
Nå har jeg skrivesperre.. Noen som kan hjelpe meg?
Da sitter jeg på skolen, klarte å komme tidsnok i dag. Klokken 10 skal vi ha gym, å jeg skal faktisk ha gym. Er kanskje på tide å begynne med det.. Etter gymtimen er jeg ferdig, å da skal jeg og pappa til Larvik å se på bil! Jeg gleder meg så utrolig mye. Nå føles det litt mer at det ikke er lenge til jeg får lappen. Krysser fingrene for at bilen er bra. Jeg bryr meg ikke så veldig om anlegget ikke er bra, for det er ikke noe problem å reise til Sverige å kjøpe nytt. Skal dere noe spennende i dag?

Jeg tenkte jeg skulle vurdere en blogg. Så dere kan bare legge igjen en kommentar, også trekker jeg ut hvem blogg jeg skal vurdere. Høres dette greit ut? Tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Jeg kommer til å vurdere headeren, bruk av bilder/videoer, skrivefeil, fargekontraster (bakgrunn, farge på skrift osv) og helhet. Jeg kommer til å gi karakter på alt jeg vurderer, å tilslutt for bloggen en samlet karakter. Så bare å melde seg på!
Denne lille skjønnheten kan kanskje bli min! Jeg, pappa og kjæresten min skal dra å se på den på onsdag, nemlig denne onsdagen. Jeg er så utrolig spent, dere aner ikke. Nå føles det at det ikke er lenge igjen før jeg får lappen, er bare 2 mnd igjen. Tenk på at dette er min første bil. Hva syns du om denne bilen?

Bildet er tatt fra finn.no
Hva syns du om de med downs? Jeg syns de er utrolig herlige, de er jo så utrolig søte.
Da sitter jeg på skolen, å jeg er skikkelig trøtt i tryne.. Jeg sovnet ikke før rundt 3 i natt, fordi jeg fikk rett og slett ikke sove. Lå å snakket med kjæresten min frem til han sovnet, også lå jeg å vred meg i sengen frem til jeg sovnet. Om en halv time skal jeg gå, fordi da skal jeg ha kjøretime i to hele timer. Er deilig å starte skoleuken med en kjøretime! 

Senere, etter jeg er ferdig på skolen så skal jeg inn til Lillestrøm for å møte Pia. Senere skal jeg også møte kjæresten min en tur, også blir det en tur innom pappa. Så jeg har ingen spesielle planer for dagen egentlig, skal bare ta det rolig. Hva skal du i dag?

Da skal jeg legge meg, for i morgen er det skole. Jeg skulle virkelig ønske vinterferien varte i en uke til, for jeg hadde trengt det. Men skal ha en time på skolen, før jeg skal ha to timer med kjøretime. Så blir en digg mandag. Men da skal jeg hoppe i seng, så vi blogges i morgen. God natt kjære blogglesere.
i love you
Da er jeg hjemme fra Gran Canaria, å få så kaldt det er her hjemme.. Vil nesten bare sette meg på første fly ned igjen. Jeg hadde en kjempe fin uke i solen og varmen. Fikk gjort kjempe masse, som å kjøre vannscooter b.l.a. Jeg fikk brukt masse penger, noe jeg ikke trodde jeg hadde så mye av. Hr vært hjemme i to-tre timer nå, men har rett og slett ikke orket å blogge før nå. Tenkte jeg skulle ta kvelden, så legger jeg ut bilder å mer "historie" fra turen senere. Har masse masse å fortelle, så bare å titte innom etter nye innlegg som kan komme. Hva har du gjort i vinterferien fram til nå?

Da stikker jeg på trening, siste gang før jeg reiser. Skal ha time med personlig trener, så gleder meg ganske mye. Hun skal vise meg noen øvelser for å få fastere rompe, mage og lår. Så vi blogges vel om en uke, for tror neppe jeg gidder å blogge mer i dag, blir bare stress. Dere får ha en kjempe fin vinterferie, også blogges vi når jeg kommer hjem fra Gran Canaria. Du skal i dag?

Nå de siste dagene har det skjedd så utrolig mye. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal tro eller føle.. Ingenting går min vei lenger, alt går bare rett ned. Å det med tanken på at jeg skal til syden, for å være ærlig så frister det veldig lite akkurat nå. Jeg forstår ikke hva jeg har gjort? Jeg har jo ikke gjort noe feil for å fortjene å gå gjennom det her. Det er så utrolig vanskelig. Trodde jeg kunne stole på deg, men du gikk bak ryggen min. Unnskyld, men det aksepterer jeg ikke. Dette var den siste sjansen, å du missbrukte den. Takk for alt.

I morgen reiser jeg og Joachim til syden, så da blir det null blogging fra min side. Jeg kommer til å få en veldig stressende dag med tanken på alt jeg skal rekke i dag. Gleder meg ganske mye til jeg skal dra, samtidig som jeg ikke har så ekstremt lyst.. Men skal bli deilig å komme seg bort fra alt som skjer her hjemme i Norge, å komme seg til et varmt land! Skal du noe spennende i ferien?
(Gammelt bilde av meg fra første gang jeg var på Gran Canaria). Er tatt i 5 klasse.
Da har jeg pakket ferdig, eller jeg er ikke helt ferdig. Mangler fortsatt noen små som jeg skal hendte hos pappa i morgen. Tenk, i morgen er siste dagen før jeg og typen drar. Gleder meg så utrolig mye! Jeg har nå ventet i 4 mnd på denne dagen, å nå skjer det snart. Jippi! Hva skal du i vinterferien?
Jeg tenkte jeg skulle legge ut min egen toppliste over blogger som jeg leser. Er tilfeldig hvem plass de ligger på, for jeg er innom alle sammen hver eneste dag.

1. Tina Adele
2. Elise
3. Kristine
4. Nilo
5. Hangelica
6. Amanda
7. Sandra
8. Karoline
9. Julia
10. Lena


Ble kjørt på, måtte skrive skademelding, kvelte bilen 8-9 ganger, kjørte feil...
Det sier vel kanskje litt. Var ikke min feil at jeg ble påkjørt, siden veien var såppas smal, så hadde han som kjørte på meg plikt til å stoppe å slippe meg frem. For jeg kunne ikke legge meg mer til høyre, så alt var han sin skyld. Han kom jo å sa unnskyld til meg osv. men jeg syns fortsatt det var kjempe skummelt. Gikk 30 min av timen til å skrive skademelding, så jeg får de 30 minuttene tilbake neste kjøretime!

Å pga at jeg ble påkjørt var jeg små nervøs resten av timen. Dette var mye av grunnen til at jeg kvelte bilen såppas mange ganger som jeg gjorde. Var ekstremt flaut spør du meg. Men jeg pleier ikke å kvele bilen så mye, men når man "kræsjer" for første gang blir man litt engstelig. Det ble ihvertfall jeg.

Men nå skal jeg og gruppa mi snart ned i studio for å begynne å filme, for vi skal nemlig prøve å gjøre ferdig en oppgave på to dager.. Så vi håper at dette går bra. I dag skal jeg begynne å pakke til jeg og kjæresten drar til syden, er bare et par dager igjen. Blir veldig spennende! Så jeg kan vel si at jeg har en del å pakke.. Krysser fingrene for at jeg husker alt.  Hva har du gjort i dag? Noen planer for resten av dagen?

Da sitter jeg å tar prøver på nettet til førerprøven jeg skal ta om litt under en mnd. Jeg er ikke noe flink, å kjenner jeg må trene så mye mer! Men jeg er veldig flink på skilt, men jeg må nok helt klart få øvd mer på selve førerprøven, å bruke meg god tid. For jeg vet jeg skal sitte ut hele tiden på trafikkstasjonen når jeg skal ha den. Gruer meg.. Er så redd for å stryke. Men det er bare for meg å øve og øve til jeg kan alt utenatt! For jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal stryke, for jeg skal bli ferdig med den. Har du tatt førerpøven?
(Jeg vet at bildet er lite..)
Jeg rett og slett bare digger Dagfinn Lyngbø! Hva syns du?
Da var det bare fire dager igjen til jeg og kjæresten min drar til syden, å begge to har fått passe reisefeber. Det skal bli så deilig å komme seg til syden, å spesielt sammen med gutten min. Så i dag må jeg begynne å pakke, for moren til Joachim skal kjøre oss til Gardermoen, å da skal vi sove hos han.I natt snakket vi om hva vi skulle gjøre der nede, å om hva vi skulle ha med oss. Skal du noe i vinterferien?

Jeg beklager sterkt for lite blogging, men dette skyldes at jeg er mye ute sammen med venner og kjæresten. I går kveld fylte ei venninne av meg 19år, så da ble det litt drikking i går sammen med henne. Det var kjempe koselig! Skal i bursdagsfesten til Malin om 40 min, så jeg må nesten begynne å sminke meg, for det er det eneste jeg mangler. Skal få tatt bilder, så jeg skal få lagt dem ut i morgen.

Håper dere ikke slutter å leser bloggen min av den grunn, men venner og kjæresten kommer før bloggen. Håper dere forstår det. Men da blogges vi i morgen, for tror neppe jeg blogger noe i kveld, for kommer nok ikke hjem før seint. Har du noen planer for kvelden?

Da skal jeg hoppe i dusjen, også skal jeg legge meg i sengen min å se på film. Fant ut at jeg hadde mange filmer som jeg har lastet ned som jeg ikke har sett, så da er det kanskje på tide å se på dem. I morgen starter jeg ikke før 09:10, noe jeg syns er utrolig deilig. Får så mye bedre tid om morningen! Men da skal jeg fjerne sminken min å hoppe i en varm deilig dusj! Hva gjør dere?


Da sitter jeg å ser på the simpson på tv 4 samtidig som jeg sitter å spiller sims 3. Er ingenting å gjøre, så får vel bare gjøre det beste ut av det. Hva gjør du?
- sydentur sammen med kjæresten min

- sol og varme

- 18 års dagen min

- lappen (!)

- sommerferien

- 3år sammen med kjæresten


- alle turene jeg skal ha til Askim

- fullføre 1 vgs

- treffe nye mennesker

- fester

- jentekvelder

- tippeligastart
Da har jeg endelig kommet hjem, å er helt utkjørt. Hadde to gruppe timer sammen med svigermor før jeg gikk på tredemølla i litt over 30 min. Jeg hadde nemlig time med personlig trener, men vi valgte å trene en time neste uke pga jeg hadde trent så mye i dag. Skal si jeg er veldig fornøyd med dagen.

Også må jeg bare fortelle dere at den fine videobloggen min ikke ville legge seg ut, fordi  Windows Movie Maker fant ut at den ikke ville godta videoen min. Så jeg må spille inn en helt ny en. Men håper dette går greit. Ser ikke bra ut nå, nesten ikke sminke og hodepine. Men hva gjør man ikke for leserne sine?

Da driver jeg å prøver å laste opp videoen på youtube, men det tar så alt for lang tid.. Jeg har ikke tid til å sitte å vente, så jeg legger den ut i morgen. Det skal jeg love dere! Beklager virkelig for at det har tatt så lang tid, men nettet til pappa hater meg virkelig! Men jeg skal sove hos mamma i morgen, fordi på onsdag har Malin jenta mi bursdag, å hun fyller 18år, så hun skal få en liten gave av meg på bussen. Så da har jeg større mulighet for å få lagt ut videoen, siden nettet til mamma er sterkere enn pappa sitt. Håper dette går ok, for jeg klikker snart i vinkel på nettet her. Har du hatt problemer med å laste opp videoer på YouTube?
Dette er skoene jeg forelsket meg i på senteret i Lillestrøm i stad, å nå er de endelig mine! Jeg kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til å bruke dem i morgen. Skal få venninna mi til å ta bilde av dem i morgen, samt outfit bilde av meg som jeg kommer til å legge ut. Håper dere blir happy! Hva syns du om mine nye sko?


Da er jeg hjemme hos mamma en tur, fordi vi skal ned til Lillestrøm etterpå å se på et par sko jeg har sett på. Det var kjærlighet ved første blikk, jeg lover dere! Krysser fingrene for at mamma lar meg få dem, fordi jeg har alltid lett etter et par sånne sko! På skolen i dag drev vi for det meste å så på tutorials på hvordan man redigerer filmer osv. Å i matte timen satt vi å gjorde oppgaver. Men nå skal jeg gå ut døren, også blir det trening i kveld. Men jeg blogger senere i kveld. Hva er dine planer for i dag?
Som dere vet skulle jeg legge ut en video med svar fra spørsmålsrunden min. Men nå har problemet blitt det at YouTube godtar ikke videoen min.. Jeg har dessverre ikke fått sagt ifra før, for jeg har hatt så mye å gjøre. Men jeg skal prøve å spille den inn på nytt igjen via webcam, så håper det går bedre. Så videoen blir nok ikke lagt ut før i morgen kveld, siden jeg skal trene osv. Håper dette går greit! Jeg beklager virkelig.
Jeg legger ut videoen i morgen, for det tar så lang til å legge den ut. Håper det går greit for dere, for det tar alt for lang tid å legge ut videoen på YouTube, samtidig som den bruker lang tid på å "godkjenne" den. Men jeg kan forsikre dere om at den kommer i morgen.
Jeg tenkte jeg skulle begynne med å svare på spørsmålene som jeg fikk på spørsmålsrunden min, så jeg gir dere en siste sjansen deres til å spørre meg om noe dere lurer på. Så ta denne sjansen lesere, om dere lurer på noe ang meg, bloggen min osv. 

Da er jeg så trøtt at jeg velger å ta kvelden. Skal trene i morgen, samtidig som jeg skal hjelpe pappa med noen greier. Dere får ha en fin kveld videre, også blogges vi i morgen. God natt.
Da har jeg endelig fått hentet kjolen jeg bestilte for en stund tilbake, å den passer perfekt! Den har et utrolig deilig stoff, den er skikkelig behagelig å ha på seg. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Jeg trodde ikke den kom til å passe meg, men jeg tok feil. Endelig! Hva syns du om kjolen?


Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om Rebecca Lindmo, min kjære "lillesøster". Denne jenta her har jeg kjent i 4år nå, å jeg føler jeg kjenner denne jenta nok til å si at jeg elsker henne. Hun har vært der for meg fra dag en, å hun er ikke redd for å si det hun mener. Det er en av grunnen til at jeg digger henne. For hun snakker rett fra levera, å hun forteller meg ting som jeg trenger å høre. Jeg tror ikke det er noen andre som har støttet meg å vært der for meg så mye som Rebecca har.

Selv om hun bor i Askim å jeg bor i Lillestrøm så har vi fortsatt et godt forhold. Hun er tross alt min lillesøster, å det kommer hun alltid til å være! Vi ser hverandre kanskje to ganger i året, men forhåpentligvis blir det litt oftere nå som jeg får lappen i år. For da kan jeg bare kjøre til Askim, å det tar ikke mer en 1time fra meg. Vi har noen fine minner sammen, å hver gang jeg tenker tilbake, så må jeg le. Vi har det alltid koselig sammen, aldri noen kjedelige øyeblikk.

Min kjære lillesøster, du betyr så utrolig mye for meg. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble kjent med en jente som deg, for deg kommer jeg til å ta vare på til jeg dør. Du er den lillesøsteren jeg aldri fikk.
Har du en sånn venn/beste venn?
Da har jeg støvsuget rommet mitt for helgen, å er klar for en helg sammen med kjæresten min. Jeg bestilte meg en kjole over nettet for to uker siden, å nå er den endelig kommet! Så jeg skal ned på posthuset å hendte den etterpå. Gleder meg kjempe masse til å prøve den, å skal få lagt ut et bilde så dere får se. Men nå skal jeg sette meg ned i godstolen å se på tv å slappe av frem til kjæresten min er ferdig på jobb. Er forresten sol ute, så jeg har egentlig ingen grunn til å sitte inne egentlig, men skal ikke dra før om en stund, så får slå ihjel litt tid. Hva gjør du?
Da sitter jeg på skolen å har prøve, haha. Det går rett i dass.. Men jeg er ferdig 11:40, så blir en lang helg på meg føler jeg. Men nå får jeg nesten gjøre ferdig prøven, så vi blogges etterpå! Husk spørsmålsrunden min som avsluttes i morgen!
Da ligger jeg og kjæresten min i sengen å skal legge oss. Jeg vet ikke om dette innlegget blir publisert, men jeg sier god natt til dere som sitter våkene. Vi blogges i morgen :)!Da har jeg kjæresten min på besøk, å nå skal vi sitte å se litt på tv før vi skal ta kvelden. Er så utrolig koselig å ha kjæresten min på overnatting, spesielt i ukedagene. Det betyr veldig mye for meg! Men nå skal jeg ikke la kjæresten min sitte alene, for han syns det er veldig kjedelig at jeg driver å skriver på bloggen. Men mine kjære lesere får ha en fin kveld videre, også blogges vi i morgen!

Er du fast leser av bloggen min, eller er du bare innom?
Jeg tenkte jeg skulle kjøre igang med en spørsmålsrunde, å jeg kommer til å svare på spørsmålene på lørdag, 5 februar. Dere kan spørre om alt dere lurer på. Jeg svarer med video! Så dere får bare spørre i vei om det er noe dere lurer på. Får jeg veldig få spørsmål svarer jeg uten video, så enkelt er det. For gidder ikke å svare på to-tre spørsmål med video, det blir bare teit. Har du noe du vil spørre meg om?
Da har jeg nettopp fått kjæresten ut døra, å har satt meg ned for å blogge litt. Er ganske støl etter treningen i går, men føler jeg gjorde en veldig bra jobb! Syns det var tøft at kompisen min ble med på zumba, å nå har vi endelig fått overtalt kjæresten min til å bli med neste gang. Jeg var ikke hjemme før halv 10 i går, så ble nesten bare å spise, slappe litt av, ta seg en deilig dusj å gå å legge seg. Mamma hadde vært så snill å lagd salat til meg og typen, å den ble raskt spist opp. Nam! Blir nok dessverre ingen trening på meg i dag, men jeg skal trene på fredag og på lørdag, så dette blir bra. Men nå skal jeg lage meg frokost, også får vi se hva som skjer i løpet av dagen. Hva er dine planer for dagen?
Bildet er tatt i påskeferien i fjor. Var i perioden jeg skulle gå fra brunette til blondine. Haha...
Tenkte jeg skulle slenge inn et bilde av meg uten sminke, siden jeg fikk en e-post hvor en jente spurte om jeg skulle legge ut et bilde av meg uten sminke, å det kan jeg selvfølgelig gjøre.

I dag kommer det til å bli veldig dårlig med blogging, fordi jeg og svigermor skal nemlig trene sammen i dag klokken 17:00. Etter vi har trent, så skal jeg trene sammen med kjæresten min og en kompis av oss. Så skal jeg og kompisen min på zumba klokken 19:00. Jeg gleder meg utrolig mye til å se kompisen min danse zumba, for jeg tror nok jeg kommer til å få meg en god latter. Vet ikke helt når jeg kommer hjem i kveld, men skal få slengt inn et innlegg når jeg kommer hjem. Hva skal du i dag?

Om to uker skal en god venninne av meg feire 18års dagen sin, å temaet er rock/punk. Jeg tenkte jeg skulle gå for rock, men jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal kle meg eller sminke meg. Så derfor spør jeg dere om hjelp. Har dere noen tips å komme med? Det hadde jeg satt stor pris på, for jeg er helt blank..
(Bildet er fra google)

Senere i dag, så skal jeg på trening sammen med typen. Vi har bestemt oss for begynne å trene sammen, å jeg håper vi klarer å holde dette en god stund. For nå er jeg skikkelig innstilt på å komme meg i form, kutte røyken og få noe å gjøre når jeg kjeder meg. For er dritt lei av å sitte hjemme når jeg ikke har noe å gjøre, når ingen gidder å finne på noe. Så da kan jeg heller dra å trene. Er jeg ikke smart?!

Nå er det bare 18 dager igjen til jeg og kjæresten min reiser til Gran Canaria sammen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme meg til syden, bort fra Norge, å med gutten jeg elsker over alt. Skal bli så utrolig deilig å komme seg bort  i en uke. Har ikke vært i syden på noen år, skal bli deilig. Skal du til syden i år?

I går så var jeg og Chantel på kino, å det var kjempe koselig! Vi møttes på t-banen å tok den opp til Majorstuen. Da vi hadde kommet oss til kinoen, å stod for å finne ut når filmen vår gikk, kom Chantel på at vi hadde dratt på feil kino.. Vi skulle på saga ikke på coluseum! Men det gikk en film til samme tid, så vi bestemte oss for å se den. Så istedenfor å se easy-A så så vi på the tourist. Den var utrolig bra! Etter filmen gikk vi på mc Donals (?) for å spise litt før vi skulle ta t-banen ned til byen så jeg skulle ta toget. Jeg visste når toget mitt gikk, å det var akkurat sånn at jeg rakk bussen fra Lillestrøm. Men så viste det seg at toget var ti minutter forsinket, så det ville si at jeg måtte vente i en halv time på bussen i Lillestrøm.. Men heldigvis møtte jeg kjæresten min da jeg kom av toget, så vi satt å ventet på bussen opp til meg sammen. Men hadde en utrolig koselig kveld sammen med Chantel, å håper vi kan gjenta dette oftere!

Jeg beklager for at det har vært veldig dårlig med blogging denne helgen, men jeg har hatt veldig mye å gjøre. I går så var jeg og kjæresten min hos han for å kjøre firhjuling, noe som er sinnssykt gøy! Å senere på dagen så var jeg på kino sammen med Linn. Vi så på kongen av Bastøy, å filmen var utrolig bra! Jeg og kjæresten min var ikke hjemme før seint i kveld, så jeg orket ikke å blogge.

Å nå har jeg passe dårlig tid, for jeg skal på kino sammen med Chantel, å filmen begynner 18:45. Jeg skal fikse meg osv. å skal ta en buss som går litt før fem for å rekke til Majorstuen til klokken er seks for å bestille billetter. Føler jeg har skikkelig dårlig tid.. Men jeg stod opp for ikke så lenge siden, så kan vel si jeg har dårlig tid. Men jeg skal ta med meg speilrefleks-kameraet mitt, så jeg skal få tatt noen bilder jeg legger ut i kveld! Har du noen planer for dagen?

Mhm, jeg sitter våken mens kjæresten min ligger ved siden av meg å sover.. Misunner har på det sterkeste! Jeg er ikke trøtt i det hele tatt, noe jeg virkelig vil være. Jeg vil også ligge å sove, ligge å drømme om alt og ingenting.. Heldige kjæresten min! Han er så søt der han ligger. Har ligget å studert han en liten stund nå, å han ligner på en liten uskyldig unge. Gud som jeg elsker han. Men nå har jeg sittet våken i tre timer etter at min kjære sovnet, så jeg tror kanskje jeg skal prøve å lukke øynene.. Sover du?

Da har jeg endelig fått rompa mi ned til ELIXIA å fått meldt meg inn. Å da er det på tide å begynne å trene mest mulig å slutte å røyke. Ja, det kommer nok til å ta tid, men det er verdt det. Men jeg kjenner ingen som trener der, utenom kjæresten min, svigermor og en kompis av typen. Så bor du i Lillestrøm området å trener på ELIXIA, så er det bare å si ifra! Hadde ikke hatt noe imot å fått meg en trenings-buddy. Trener du?

Denne helgen her så har jeg egentlig ingen spesielle planer. I dag skal jeg være med kjæresten min, å vi skal kanskje på shopping. For vi prøver å finne en olabukse som passer til meg.. hah! Så vi skal på jakt etter en som passer perfekt. Om vi så må innom alt som heter klesbutikker for å finne den.

På lørdag så kommer kanskje Chantel å skal sove over. Jeg håper selvfølgelig at hun kommer, for har ikke sett henne på en god stund. Å på søndag har vi tenkt oss på kino. Vi har ikke planlagt hva vi skal se for noe, men det blir sikkert en bra film. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se henne igjen, for vi har ikke vært sammen sånn ordentlig siden sommerferien i fjor, å det begynner å bli en stund siden.. Så på lørdag blir det nok jente kveld! Hva slags planer har du for helgen?

Dessverre, ingen bilder. Nettet til pappa er så treigt at det ikke går ann å laste opp noe.
Den sangen her, er virkelig en utrolig digg samtidig som den er utrolig chill. Hører på den på anlegget mitt hos pappa hele tiden. Jeg fant den på en eller annen blogg for en mnd siden. Så hvis dere har noen bra musikk-tips å komme med, kan dere godt skrive de ned. Hva syns du om sangen?
Det er mange før meg som har opplevd det, å jeg er ikke den siste som for oppleve det. For 6 mnd siden fant faren min seg en ny en, å valgte å gå fra mamma. Dette slet ekstremt mye på mamma, men hun har kommet seg gjennom det sammen med meg. De aller fleste som jeg kjenner opplevde at foreldrene skilte seg da de var små, men jeg som er 17år, opplevde det i ungdomstiden. Jeg hadde det ikke så veldig enkelt rundt den tiden, også kom dette i tillegg.

Pappa og den nye kjæresten fant seg en leilighet som ligger ikke så langt fra der mamma bor, så jeg bor hos dem annenhver uke. Å det er helt ok syns jeg. Men det er ganske slitsomt til tider.. For hvis jeg skal ha penger, f.eks ukepenger, så sier dem at jeg skal spørre den andre. Problemet her er at de ikke snakker sammen, å det er ikke noe gøy å sitte mellom begge to å levere meldinger osv. De har et barn sammen, meg, å jeg syns de burde være voksne nok til å kunne snakke sammen når det gjelder meg. De trenger ikke å bli bestevenner av den grunn, men bare at de kan ha en hyggelig tone å lage avtaler når det gjelder meg å hvem som skal gi meg penger osv. 

Å det jeg også syns er ganske vanskelig når det gjelder å ha nyskilte foreldre, det er det at jeg må holde ting hemmelig. Så når det har skjedd ting hjemme hos mamma, så får jeg ikke lov til å fortelle noe til pappa. Å det samme er det hos pappa. Det er utrolig vanskelig, for jeg er av den typen som elsker å snakke om ting som har skjedd. Å derfor må kjæresten min, stakar, sitte å høre på alt. Jeg føler meg rett og slett som en ball som spretter mellom begge parter. Har du det sånn, eller har du opplevd det?
Da er det snart midttime, å da kommer jeg til å skrive et innlegg om hvordan det er å ha skilte foreldre å måtte dra frem og tilbake mellom dem, å det å stå mellom. Dette gjør jeg fordi denne (trykk) jenta spurte meg om jeg kunne gjøre det, å det gjør jeg med glede! 

Hei mine kjære lesere!
Jeg beklager veldig for lite blogging denne uken, men det er fordi jeg har vært mye sammen med kjæresten min, å fordi nettet hos pappa liker meg rett og slett ikke.. Men jeg lover, neste uke blir det mer blogging, for da skal jeg være hos mamma! Men jeg slenger inn et bilde jeg tok i går, ble dessverre ingen kysse bilder. Det beklager jeg virkelig for. Men skal få tatt noen snart, det lover jeg.

Jeg og kjæresten min var på kino i går å så Tomme Tønner 2: det brune gullet. Jeg syns filmen var helt ok, men kjæresten min digget den. Han satt å jo av alt jeg ikke satt å lo av, men jeg måtte le av han når han lo. Han er så søt så! Før vi dro hjem til meg, så var vi innom en venninne å var der i litt over 1 time, satt å snakket og skravlet litt før vi måtte løpe til bussen. Hva gjorde dere i går?

Går det ann å legge inn video-innlegg fra mobilen å inne på bloggen? Eller må jeg legge den inn på pc'en osv? .. Hadde vært kjempe fint om dere kunne svart på det!


Her ser dere et bilde av hvordan håret mitt ser ut. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Det har gått ut litt mer nå, så det ser litt mer naturlig ut. Men jeg har brukt en del hårspray for å få det til å holde, for det sa Anna på video-bloggen. Hva syns du om håret?
Nå har det blitt en sak igjen etter Lars Tangen var på tv2 i går angående solarium. Han hadde fått noen røde prikker på kroppen etter å ha tatt sol aktivt i over lang tid. Å nå skylder han på solariummet. Nå mener han at alle solarium i hele Norge skal få 18-års grense pga disse skadene. Men jeg må bare si en ting! Når vi vet såpass mye om solarium, å spesielt hva slags skader det kan påføre kroppen, så velger vi jo selv om vi vil påføre kroppen disse skadene. Det er spesielt fare for å få føflekk-kreft. Å når Lars Tangen står å forteller at han tok sol 1-time per dag, opptil flere gangen i uken, så er det kanskje ikke så rart at han har fått de røde prikkene som han har.

Jeg er ikke for 18-års grense på solarium, å det er fordi det er vårt eget valg om vi vil ha hudkreft og føflekk-kreft. Det er ingen som tvinger oss til å ta sol, det er ingen som sier at vi må det. Det er et valg vi selv velger å ta. Så jeg syns bare det er bortkastet. Å hvordan skal de som eier solariumene sjekke at vi er 18 +? Jeg tror neppe de gidder å sette ut vakter som skal sjekke legitimasjonen til som kommer innom. Hvem vil vel jobbe som det? Å jeg tror neppe de har kapasitet til det. Hva mener du om denne saken?


Da sitter jeg på skolen, å vi har nettopp fått en ny lyd-oppgave. Vi skal ha en film anmeldelse. Jeg sier bare rett og slett lykke til til meg.. I går før jeg la meg fant jeg ut at jeg ville prøve det ene hårtipset som Anna, toppliste-bloggeren hadde. Det var et tips for å få fall i håret. Jeg flettet altså håret mitt før jeg la meg, hadde nettopp dusjet. Fletten var kjempe stram, å jeg gikk å la meg. da jeg stod opp gikk jeg å tok ut flettene, å jeg fikk kjempe fint fall! Tok hårspray i det for å få det til å holde hele dagen. Har du prøvd dette før?

Bildet er tatt fra bloggen til Anna.
Jeg og kjæresten min var ute på shopping i dag, å han var så snill å shoppet litt til meg. Masse tusen takk kjæresten min! Jeg falt pladask for strikke jakken, for jeg rett og slett elsker å gå i sånt. Har du kjøpt den noe nytt i det siste?

Strikke jakke // Vero Moda - 259 kr.


Svart hipster // HM - 79.50 kr


Rosa BH // HM - 129 kr
Rosa g-streng // HM - 49.50 kr
Grunnen til at det har blitt lite blogging i dag, å kanskje i løpet av denne uken her, er fordi nettet hos pappa lever sitt eget liv. Den vil ikke fungere når vi er to pc'er på, å det er veldig irriterende! Men jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig på skolen, å håper jeg ikke mister mine fantastiske lesere. Jeg skal også få prøvd å blogget litt på kvelden, for da er ikke de andre på nettet. Håper dette går greit, å jeg har ikke sviktet dere, er bare nettet som svikter meg.. Har du opplevd at nettet har sviktet deg?
I naturfagstimen i dag skulle vi lage håndkrem. Å det var faktisk ganske morsomt. Enkelt var det også! Selv om det var et slit å møtte røre til kremen hadde tyknet. Tror vi satt å rørte i 10-15 min før den ble tykk, å før den ble kjølig. Vi fant ut at vi skulle ha den blå, babyblå. Og selvfølgelig skulle vi ha en frisk lukt, så vi ente opp med en sitron lukt. Kremen var kjempe fin, men det eneste minuset var at den er så fet.. Har du lagd hånd/hudkrem før?

Beklager for dårlig blogging, men nettet til pappa er ikke helt ok.
Da har jeg fått fikset søknaden min for andre året på vgs, å er passe fornøyd med skolene jeg har valgt. Denne gangen kunne jeg faktisk velge skoler som ligger litt lenger unna, pga at jeg får lappen i år, så jeg slipper å være avhengi av å ta buss/tog. Føler søknaden min er perfekt. Den skolen som er lengst borte er vel Nannestad og Hvam, å hvis jeg kommer inn der, så er det ikke noe problem. Er fortsatt 2mnd til søknaden skal leveres inn, men jeg ville være ute å god tid. Flere som har begynt å tenke på søknaden?
Da turer jeg avgårde til pappa en tur. Vet ikke hvor lenge jeg blir der. Å jeg vet heller ikke om det blir mer blogging i dag, for det er uvisst om jeg skal sove over hos Joachim i dag eller ikke, men det får jeg vite senere i dag. Men da får jeg løpe ut å møte pappa, så vi blogges! Hva skal du i dag?
Se på den herlige katten som ligger i sengen min å slapper av! Buddah hoppet ned fra vinduskarmen å rett ned i sengen min hvor han la seg for å slappe av. Er han ikke søt?

Da har jeg nettopp våknet, å jeg er helt utslitt. Orker rett og slett ikke å stå opp! Våknet i ni tiden i dag tidlig, men sovnet igjen. Tror faktisk jeg skal legge meg ned å sove litt til, for jeg har ingen planer for dagen. De planene jeg hadde gikk vel rett vest, så gjør ingenting om jeg sover bort hele lørdagen. Hva gjør dere?
Jeg ligger under den varme dynen min å ligger å ser på King Kong som går på tv3. Er ikke noe annet å se på, så da ble den den filmen. Har sett den to-tre ganger før, så jeg har gått litt lei. Men er så deilig å ligge i sengen, uten sminke med bare undertøy på. Skal nok snart lukke øynene å ta kvelden. Men hva gjør dere?
Jeg gikk nettopp inn på e-posten min for å sjekke noen nye mail. Å jeg hadde fått mail fra aylana.com hvor jeg bestilte kjolen min fra. Å det viser seg at kjolen er hos meg på onsdag! Jeg regner med at den kommer på torsdag, men jeg får ihvertfall hatt den med meg til syden, å det var det jeg håpet på. Å jeg hadde heldigvis flask. Så jeg gleder meg til å få prøvd kjolen, for jeg håper virkelig den passer. Er første gang jeg bestille kjole over nettet. Har du bestilt kjole over nettet før?

Bildet er tatt fra Aylana.
Akkurat nå er jeg alt for irritert til å blogge! Har gått helt fra Lillestrøm å hjem, brukte 40min ca. Fant ut at jeg trengte å gå siden jeg var ekstremt sinna, å det funket. Jeg elsker å gå når jeg er sint, for da føler jeg at jeg får ut sinnet mitt samtidig som jeg får "trent" litt. Grunnen til at jeg er sint/irritert den er personlig, så jeg vil helst ikke legge ut på bloggen hvorfor. Håper dere aksepterer det. Flere som liker å gå når de er sinte?

Bildet er tatt fra weheartit.
Tårene mine renner, de renner for deg. Gjennom hodet mitt strømmer det alt for mange tanker. Jeg vil ikke ligge her å tenke og gråte. Det eneste jeg vil, det er å ha deg ved min sine. Kjære, jeg vil ligge å holde rundt deg. Jeg vil viske inn i øret mitt hvor høyt jeg elsker deg..

(Noe "ramdom" jeg fikk opp i hodet mitt)
Hva syns dere?
Nå er det så utrolig deilig at det er helg, for jeg er så sliten etter uka så det skal bli godt å få en helg som jeg bare kan bruke til å slappe av. Kjæresten min skal sove hos meg i natt, å det gleder jeg meg til. Vi har ikke sovet sammen på fire dager, å det føles ut som en evighet. Skal til pappa en tur i morgen å spise middag der, så det blir koselig. Utenom det så har jeg ingen spesielle planer for helgen. Tenkte jeg skulle lage en video som jeg skulle legge ut, men jeg vet ikke helt hva jeg skal snakke om. Har dere noen tips? Hva skal du for noe i helgen?
Da har jeg kommet hjem fra kjøretimen, å jeg er kjempe fornøyd! Vi kjørte fra Lillestrøm å til Majorstuen, å der kjørte jeg litt, også kjørte vi tilbake igjen. Syns faktisk det var litt skummet å kjøre på motorveien, men etter å ha kjørt der en liten stund så syns jeg at det var greit. Syns faktisk jeg har blitt flinkere til å kjøre, å håper bare jeg består oppkjøringen om 4mnd. Har du lappen, eller driver du å skal ta den?
Da sitter jeg å har matte, å skal snart gå fra skolen. Gleder meg kjempe masse til å ha kjøretime, for er alt for lenge siden. Får blogge mer når jeg er ferdig med kjøretimen min, regner med at jeg er ferdig rundt halv 12 tiden. Hva gjør dere på skolen?
Da driver jeg å gjør meg klar for skolen, er skikkelig trøtt.. Blir nok ikke noe blogging før 12 - halv ett pga kjøretimen jeg skal ha i dag, så håper det går greit. Jeg skal svare på ukens spørsmål da tenkte jeg. Men nå får jeg sminke meg og pusse tenner så jeg rekker bussen som går på 30 min. Hva gjør dere?

God natt mine kjære lesere. Jeg har faktisk fått mange nye lesere, å det er noe jeg setter veldig stor pris på! Skulle bare ønske dere kommenterte litt mer. Men tenkte jeg skulle ta en tidlig kveld siden jeg skal ha kjøretime i morgen, å ta må jeg nesten være uthvilt. Skal ha dobbel-time, gleder meg veldig. Har ikke kjørt på flere uker, så skal bli deilig å få kjørt igjen! Er bare 4mnd til jeg skal ha oppkjøring. Gleder meg! Men dere skjønne lesere får sove godt, også blogges vi i morgen! Har dere begynt med kjøretimer?
Dette har jeg funnet at har blitt veldig populært å lese.
Jeg har selv fulgt en blogg hvor jenta har vært gravid, nå har hun blitt mor. Jeg har også begynt å følge bloggen til Stine Marie, hun som var med på paradise hotel 2010, for jeg syns det er ganske spennende å lese om hvordan de har det dag for dag, å spesielt se bilder av magen. Jeg syns kvinner som er gravide er utrolig pene, for jeg syns graviditet er noe helt fantastisk.

Men jeg føler at dette har blitt veldig populært plant oss ungdommer. Jeg vet ikke helt, men jeg personlig syns det er veldig spennende å lese blogger hvor unge jenter (16-20år) er gravide. Kanskje det er fordi vi unge syns det er spennende å følge med på folk på vår egen alder som har blitt gravide og hvordan dem sin hverdag er. Leser du noen mamma/gravide blogger?


Bildet er tatt fra denne (trykk) bloggen.
Inn til byen for å møte typen min. Har ikke vært med han på to dager, så det skal bli godt å se han igjen. Blir nok ikke noe blogging før i kveld fra min side, så håper dere aksepterer det. Kan hende jeg legger ut noen bilder i kveld, vi får se. Dere får kose dere resten av dagen mine kjære lesere.
Ukens spørsmål! (trykk)
Svarer på spørsmål hver fredag. Så der kan dere spørre om ting dere lurer på. Tror jeg kommer til å svare ganske tidlig i morgen, for jeg har null skole etter kjøretimen min. Så er bare å spørre i vei!


Bildet er tatt fra weheartit.
Ble ikke noe skole på meg i dag nei.
Dette skyldes at jeg våknet opp med sterk hodepine, å jeg vet den hadde vært der hele skoledagen fordi klassen min er ikke akkurat stille. Så nå sitter jeg i stua med dyna tullet godt rundt meg å venter på at kjæresten min skal ringe meg. Er vel på tide å lage seg noe å spise å kanskje begynne å fikse seg. For ute er det sol å nesten skyfritt, gjett om jeg skal ut i dag! Hva gjør dere?
Her er en liste over de bloggene jeg leser fast å er innom hver dag:
Trykk på navnet for å gå inn på dem.

Tina Adele
Nilo
Isabell
Marcus
Marika
Kristine
Amanda
Sandra
Katrine
Julia
Bea
Jeg vil gjerne ha noen flere blogger å være fast leser av.
Så legg gjerne igjen din blogg adresse i kommentar feltet under,
så kanskje jeg blir fast leser av akkurat din blogg?


Dere må ikke glemme at jeg har ukens spørsmål!
Jeg svarer på spørsmål hver eneste fredag, så der kan dere spørre om ting dere lurer på angående meg, bloggen osv. Trykk her for å komme til innlegget. Setter pris på om dere slenger inn et spørsmål eller to.


Bildet er tatt fra weheartit.
I dag har vi fri fra skolen, eller ikke akkurat direkte fri..
Skedsmo vgs er med å samler inn penger til en barneby i Latvia(?) å vi fikk velge mellom å selge to kalendere, gå med bøsser eller å vaske hjemme. Jeg valgte å vaske hjemme, dette fordi jeg hater å gå på dørene til folk å spørre om de vil hjelpe til å støtte den barnebyen. For jeg vet det er mange som ikke gidder osv. Å jeg vil ikke føle meg dum når jeg står der å de sier de ikke har penger. Så da hjelper jeg heller mamma med å vaske og støvsuge i leiligheten.

Å nå har jeg fått bestilt meg kjole! Jeg valgte den første kjolen, for jeg satt å studerte dem begge to, å jeg kom frem til at den svarte kjolen kom til å kle meg best. Så da håper jeg at kjolen kommer innen jeg drar til syden, for jeg har planer om å ha den med meg nedover.
Jeg har vært innom x-antall sider på nettet hvor de selger kjoler. For jeg er ute etter en kjole jeg kan ha med meg når jeg drar til syden. Å disse to kjolene falt jeg veldig for, men jeg må bare velge en av dem. Hvem syns dere jeg skal velge?Bildene er tatt fra aylana.
Da skal jeg hoppe i senga mi å legge meg. Har nettopp våknet etter å ha sovet på sofaen en time eller to, så tror nok det er på tide å si natta. Dere herlige blogg lesere får sove kjempe godt, også håper jeg dere stikker hodet innom en tur i morgen også. God natt!

Da ligger jeg og Buddah på sofaen å slapper av mens vi ser på tv. Han ligger å koser seg så utrolig mye, ligger å maler og klenger skikkelig. Men det er koselig.

Nå skal jeg lage meg mat, også skal jeg ligge å slappe helt av. I morgen skal jeg være hjemme, fordi vi skal samle inn penger til en barneby i Latvia (?). Så jeg skal vaske hele leiligheten, så forhåpentligvis blir jeg ferdig litt tidlig så jeg bare kan sitte å slappe av. Hva gjør dere? 
Jeg sitter her å kjeder meg. Jeg er ferdig med web siden, å har skrevet ferdig rapporten. Så jeg har rett og slett ingenting å gjøre. Så hvis dere har noen nettsider, blogger, sanger, spill osv å anbefale meg så er det bare å slenge inn en kommentar. Jeg skal sitte her frem til halv 4, så må ha noe å gjøre.
Grunnen til at det ikke har vært noe blogging denne helgen, de er mange.
For det første sov typen min over hos meg fra fredag til lørdag. Vi satt å spiste en romantisk middag med grandiosa og telys. Jeg er litt romantisk av meg til tider. Også har jeg selvfølgelig sittet å spilt sims3, noe som er skikkelig nerd føler jeg. Å jeg føler ikke for å sitte å måtte skrive tre-fire innlegg når jeg har kjæresten min på besøk. Det gidder jeg altså ikke.På lørdag hadde jeg besøk av broren min jeg ikke har sett siden mai i fjor, å det var kjempe koselig! Han tok jeg en tur fra Lillehammer for å besøke oss. Vi spiste en god lunch, også satt vi å drakk kaffe og te, pluss at vi spiste kaker. Det var kjempe koselig å se han igjen etter så lenge.

(Litt uskarpt bilde, men er ikke jeg som har tatt det)

Å i natt sov jeg hos kjæresten min, så jeg hadde dessverre ikke pc. Å jeg gadd ikke å spørre han om jeg kunne låne pcen hans for å skrive et lite innlegg på bloggen min. Jeg er jo selvfølgelig glad i bloggen min og spesielt dere lesere (!), men jeg føler ikke jeg trenger å blogge hver helg for å si det sånn. Også grunnen til at jeg blogger seint nå, det er personlig. Skjedde noe hjemme som jeg måtte ta tak i først. Så dessverre kommer bloggen i andre rekke. Men hva har dere gjort i helgen?

(Verdens herligste ligger å sover. Jeg elsker deg gutten min)
Gjett hvem som har vært nerd å kjøpt seg to tilleggspakker til sims 3?
Jeg er.. Fikk plutselig et kikk da jeg satt på skolen, så jeg ringte til mamma å smisket litt. Sa at ukepengene jeg skulle få forrige uke skulle gå til den. Men da jeg kom ned var det to av tilleggspakkene som kost 100kr stk. Tror du ikke jeg tok begge? For en koster vanligvis 300-400kr. Så nå skal jeg sette ned ned å installere begge to å sette meg ned å nerde. Har du the sims 3, eller spilt det?
Da har jeg endelig kommet meg på skolen, å min kjære far kjørte meg.
Hadde planer om å ta bussen, men siden han allerede var ute, så spurte han om han skulle kjøre meg. Det var utrolig deilig å slippe å ta bussen i dag! I natt sov kjæresten over, å vi la oss vel ikke før ett tiden siden vi lå å snakket fra vi la oss til vi sovnet. Det var koselig, selv om jeg har drit sur da jeg våknet.. Unnskyld kjæresten min
Etter skolen i dag, så skal jeg enten være med kjæresten min eller så skal jeg sitte hjemme å jobbe med den oppgaven vi fikk i går. Jeg må bli ferdig med det meste innen tirsdag, for da skal den leveres. Men i morgen skal jeg på omvisning på elexia. Det gleder jeg meg til! Vi får se om jeg kanskje begynner å trene der, hvis ikke det er så alt for dyrt.

Hva gjør du?
Trene du noen steder? - hvor?

Jeg vil bare si tusen takk til dere som leser bloggen min, og spesielt til dere som kommentere. Det setter jeg stor pris på! Håper dere fortsetter å følge bloggen min og kommenterer innleggene mine. Jeg kommenterer tilbake som oftest. Dere må vite at jeg setter stor pris på dere, virkelig! Hadde det ikke vært for at jeg fikk så mye tilbakemeldinger fra dere så hadde jeg nok sluttet å blogge.

Jeg får dessverre ikke lagt ut bilde,
fordi blogg.no vil ikke laste opp bildene mine!

Grunnen til at jeg velger å dele denne sangen med dere, er fordi jeg syns den er så utrolig fin. Første gang jeg hørte den syntes jeg den var merkelig, men etter å ha hørt på teksten om og om igjen, så syns jeg sangen er veldig fin. Jeg tolker sangen som at han forteller om livet sitt (eller en annen gutt sitt), om at det har vært hardt. Å at han ikke lot noen ødelegge det for han, selv om de prøvde. Hva syns du om sangen?Sånn kan det gå. Jeg sitter i kantina å kjeder meg noe sinnssykt. Folkene i klassen har gym, noe jeg ikke har. Så jeg skal sitte her å ikke gjøre noenting frem til klokken er 11:40, for da er det midttime. Jeg har ikke røyk heller, noe jeg ikke har hatt siden i går midt på dagen. Føler meg litt desperat. Er ikke ferdig før halv fire i dag, å etter det skal jeg møte kjæresten min.
Hva gjør du på skolen/jobb?
Da sitter jeg på skolen, å vi har fått ny oppgave i web.
Vi skal lage en personlig hjemmeside, å den skal vi bli ferdig med på tirsdag. Dette kommer til å bli spennende.. Tenkte jeg skulle lage et enkelt design, ikke noe komplisert. Kanskje jeg legger ut noen få bilder av designet etterhvert, så dere får se litt.
I går sovnet jeg rundt åtte tiden, å jeg våknet rundt halv ti fordi jeg skulle ringe kjæresten min som skulle komme til meg å sove over. Skulle nesten tro han bodde hos meg, siden nå har han sovet hos meg de siste ukene. Men det er så utrolig koselig, selv om han ikke er grei å få opp om morgningen.

Hva gjør dere?
Noen tips om hva jeg kan skrive på den personlige siden?


Random bilde av meg.

Dette er bildene jeg tok i går. Utenom hjertet i midten, det bildet tok jeg i stad. Syns bildene var ganske bra til å være første gang. Øvelse gjør mester, eller hva?
Hva syns du om bildene?

Jeg beklager om jeg ikke kommenterer tilbake, men det er pga nettet.
For nettet til pappa liker ikke pcen min, så jeg kommer meg såvidt inn på blogg.no ..
Da sitter jeg på skolen, å takk for skolenett!
I natt sov kjæresten min over, å vi sovnet passe seint.. kjenner at øynene mine bare vil gli igjen. I går kveld kjedet jeg og kjæresten min oss, så vi utforsket speilrefleksen min, å prøvde å ta masse bilder. Jeg prøvde å ta bilder mens han lekte med en lykt, å bildene ble kjempe kule! Skal få lagt dem ut senere i dag, for kameraet ligger hjemme. Syns det var litt brae bilder til å være første gang. Masse tusen takk for hjelpen kjæresten min!
Så nå skal jeg sitte å jobbe med nettsiden vi jobber med, om nettvett. Mangler for det meste å sette inn tre tekster og skrive rapport eller noe sånt. Stress og ork. Men dette skal jeg klare.

Hva gjør dere?
Har dere noen tips om hvordan man kan "male" med lys? 
Denne uken skal jeg være hos pappa, å nettet her finnes ikke kjapt!
Selv om de påstår det er et av det raskeste, så går det nesten ikke ann å være to pc'er på samtidig. Det er irriterende skal jeg fortelle dere. Jeg må laste opp sider 6-20 ganger før jeg kommer inn på dem. Så dere kan tenke dere hvordan det er. Så jeg vet ikke om det kommer til å bli så ekstremt med blogging nå som jeg er hos pappa, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Blir nok en god del skole-blogging på meg denne uken.

Har du opplevd samme problem?

Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)
Jeg digger denne sangen. Elsker bassen på den. Også liker jeg at de har brukt sangen fra en av yndlings filmene mine på starten.
Har du en sang du digger?
Jeg beklager for lite blogging i helgen,
men jeg har vært sammen med kjæresten min også har det skjedd et par ting hjemme.
Men nå sitter jeg på skolen, klar for enda en uke med slit.
Hva gjør dere?
I går mistet bestevenninna mi moren sin. Jeg ble utrolig lei meg da jeg fant det ut, for jeg visste hvor mye moren hennes betydde. Var innom bloggen hennes i stad å leste innlegget hun hadde skrevet om hendelsen. Jeg satt å gråt. Jeg sitter fortsatt med tårer i øynene mine.
Tenk det å miste moren sin. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er. Det må vært så utrolig hardt å miste den ene av de to som står deg nærmest. Jeg har ikke ord på hvor utrolig lei meg jeg er. Hun ble bare 44år gammel, alt for ung til å dø! Jeg fikk så vondt da jeg leste det. Jeg fikk aldri møtt moren hennes, å det er jeg veldig lei meg for. For hun virket som en utrolig koselig dame.

"De sa jeg kom til å angre på både at jeg ikke sa hade til henne på sykehuset, eller at jeg ble der til slutten. Men jeg vet at jeg ikke vil angre på det, for hu vil alltid være med meg, så jeg trenger ikke si hade."

Det var disse ordene som fikk meg til å gråte. Jenta mi, du er utrolig sterk, det skal du vite. Jeg skulle ønske jeg kunne være hos deg for å trøste deg, for jeg vet du trenger all trøsten du kan få. Det er utrolig vondt å miste noen, ihvertfall en som står deg så nærme. Du skal vite at jeg er her for deg om du trenger meg, det er det bestevenner er til.

Les innlegget her (trykk


// Google.

Jeg syns han er så herlig. Å det med at han har fått med 50cent på denne videoen, det syns jeg bare er dødskult. Han er jo så herlig, jeg bare må smile når jeg ser på videoene han har lagt ut.Hva syns du om denne karen?
Day 12 -  Bilde av sminkepungen din
Jeg har ikke noe sminkepung, jeg går bare med det jeg trenger i vesken min. Det er som regel brunkrem, mascara og eyeliner. Men jeg har planer om å kjøpe meg en, om en stund.
Beklager for dårlig blogging i dag, men jeg sov over hos kjæresten i natt.
Nå er jeg endelig hjemme, sitter her å spiser kylling-salat. Kjempe godt.
Har fått problemer med iPhonen min. Den vil ikke lage noe lyd, å når jeg prøver å ringe folk, så hører jeg dem med dem hører ikke meg.. Så jeg må gå med ørepropper. Skikkelig kjedelig spør dere meg. Skjedde i stad, helt plutselig. 

Nå skal jeg prøve å få lagt ut videobloggen min en siste gang,
fungerer ikke det, så blir det spørsmål og svar innlegg - dessverre.

Hva har dere gjort i løpet av dagen?

B L O G G L I S T E N . N E T
Jeg sitter å spiller sims 3, å har blitt skikkelig hekta - igjen. Kjæresten min og broren hans kommer å henter meg etterpå, så jeg har egentlig ikke noe annet å gjøre enn å spille. 
Hva gjør dere?


Videoen var nesten ferdig med å lastes opp, også klikka Internett. Hvor typisk er ikke det..
Så jeg gir opp, gidder ikke mer for i dag. Har holdt på å laste den opp i 2 timer nå, uten hell.
Så dere får vente til i morgen før jeg legger den ut. Håper dere skjønner meg.

Har dere opplevd samme problem?
Jeg driver å laster opp videoen min på Youtube så, så den kommer forhåpentligvis snart.
Tusen takk for alle spørsmålene jeg fikk!
Jeg vet ikke om den kommer ut nå, for jeg skal dra før 4, å youtube bruker lang tid!
Håper ikke dere har noe imot om at den kommer ut i kveld.

Day 10 - Bilde av utsikten fra huset ditt 

Oslo er rett fram borti der. Er litt for mye tåke til å se det.


Day 11 - Bilde av mobilen din

iPhone4
I går ble det lite blogging, dette skyldes at jeg å kjæresten lå å sov.
Vi sovnet rundt halv 8 i går kveld, å våknet ikke før 6 i dag tidlig.
Ja, vi er skikkelige slasker.
Ikke glem spørsmålsrunden (tykk) som avsluttes klokken 13:00!

Hva gjorde dere i går?

Da sitter jeg i timen, å spiser muffins. Med store sjokolade biter. Nam!
Hva gjør dere?

Ikke glem spørsmålsrunden (trykk) som avsluttes i morgen 13:00.
Foto: http://wallbase.net
Megan Fox er for meg, verdens deiligste dame. Jeg søkte etter bilder av henne, å fant disse kjempe fine bildene! Selv om hun er kjent for å ta lettkledde bilder, så syns jeg disse bildene var kjempe fine. Hun er en utrolig pen dame, å jeg skjønner godt at gutter sikler etter henne.
Nå de siste dagene har det vært mye på nyhetene om fuglene som har "regnet" i USA og Sverige.
Jeg syns det er litt skummelt. I går så jeg på nyhetene, å der fortalte dem at fuglene i Sverige hadde blitt påkjørt av en lastebil. Hvor sannsynlig er det? En lastebil klarer ikke å kjøre på så mange fugler av gangen. Det er fysisk umulig mener jeg! Også skylder de på at fuglene i USA ble skremt av raketter. Det kan være sant, men tror neppe de som falt i nabo staten ble skremt av fyrverkeriene. De falt dagen etterpå.
Hva syns dere om fugle regnet?
Har du noen meninger om saken?// Foto: google.
Da sitter jeg på skolen, etter jeg kom 10min forseint.
Dette skyldes at bussen oppe hos meg aldri kom, så jeg måtte ta en annen buss.
Jeg elsker at bussen er forsinket..
Hva gjør dere?


God natt blogglesere.
På tide å hoppe i dusjen før jeg tar kvelden.
Starter ikke før 09:10 på skolen, noe som er utrolig digg.

Ikke glem spørsmålsrunden min (trykk) som avsluttes fredag 7 januar 13:00.

Den herlige kjæresten min har kjøpt nytt deksel til mobilen min. Jeg ble kjempe glad! Jeg har gått rundt med et svart deksel nå i en mnd, å han syntes kanskje det var på tide med litt forandring. Føler jeg skjemmer bort mobilen min. Har tre deksler allerede, rosa, svart og nå hvit.
Skjemmer du bort mobilen din?
Da kjører jeg en spørsmålsrunde 
Jeg avslutter den på fredag 7 januar, 13:00.
Svarer på video. 

Jeg skriver ikke noe pent, men det får gå. Skrev bare noe å full fart. Også kom jeg ikke på noe mer kreativt å skrive, så ble noe helt enkelt.
// Foto http://weheartit.com/
Jeg elsker denne serien. Har fått med meg de fleste episodene, å jeg blir aldri lei.
Har du en tv-serie som du elsker?

Jeg elsker denne sangen. Hører på den hele tiden, og går rundt å nynner på den.
Har du er sang du er hekta på?
Da er jeg våken, å i dag kommer jeg tidsnok på skolen!
Er ferdig 14:00 i dag, noe som er utrolig digg. Da får jeg kanskje gjort litt.

Er du våken?
Da har jeg fått meg nytt design.
Fant designet på bloggen til denne jenta. Sjekk ut bloggen.

Hva syns dere?

Pleier også å ha med enten snus eller røyk, men er tom for begge deler..// Foto: http://wallbase.net
Hva syns de om disse jentene?
Klarte å forsove meg, jippi..
Så nå skal jeg fikse meg, også skal jeg ture ned på skolen.

Day 8 kommer nok i kveld, for skal møte kjæresten min når han er ferdig på jobb.
Håper det går bra.

Hva gjør dere?


// Foto privat.
Da sitter jeg med hårfarge i håret.
Nå var det virkelig på tide å ta etterveksten min. Så skalla ut jo, haha!


// Foto privat.
Da sitter jeg her, prøver å begynne å lese på teorien til bil..
Ønsk meg lykke til, for dette trenger jeg. Gruer meg allerede!

Har du tatt teorien på bil? - vanskelig?
Har dere noen pugge tips?

// Foto: privat.

// Foto: privat.
Day 6 - Bilde av de beste vennene dine

Jeanette og meg.

Meg og Rebecca.

Malin.
Har ikke bilde av Gaute og Sunniva, dessverre.


Day 7 - Bilde av noen/noe du savner


Therese snuppa mi. Ser hun er sjelden gang.

Dette er rommet mitt hos pappa. Ja, det er så lite som det ser ut som.
Orket ikke å ta bilde av rommet mitt hos mamma.

Mitt beste bilde.Her er noen bilder fra kvelden min! Hadde en knall feiring.
Hvordan var din nyttårsfeiring?
Håper alle får en knall kveld!
2010 er snart over, å et nytt år er rundt hjørnet. Skal bli utrolig deilig å kunne starte med "blanke ark", spesielt på skolen. Dette året har hatt sine oppturer og nedturer, men i den store helheten har det vært et fantastisk år. Jeg håper 2011 blir et enda bedre år, for jeg har store forventninger! Dette er det året jeg fyller 18, å får bil-lappen. Dette året kommer til å bli knall-bra! Samt jeg og kjæresten min skal til syden sammen for første gang, og dagen etter vi kommer hjem har vi holdt sammen i hele 2 1/2år. Så jeg håper på at dette året byr på flere goder enn hva dette året her har hatt.

Håper alle sammen har hatt et fint 2010, å håper dere får et enda bedre 2011!


// Foto privat.

// Foto google.
Bildet er drit--uskarpt og man ser nesten ingenting.. Men der jeg bor, så er alt rundt skog, fordi husene og blokkene ligger oppe på en topp. Men rett ned i bakken er det masse hus og blokker. Så jeg blir altså ikke langt øde inn i skogen for dem som lurer.
- Klare teorien på bil.

- Klare å ta bil-lappen.

- Prøve å slutte å røyke.

- Få bedre karakterer på skolen. (skal prøve ihvertfall)

- Prøve å skjerpe meg på skolen.

Har dere noen nyttårs forsetter?
// Foto privat.
Jeg elsker deg mer enn noe annet i hele verden.

Victoria secret fashion show 2010 som går på TV3 når klokken er 20:30, å det er noe jeg syns alle burde få med seg! Flere som skal få det med seg?

Malin Moseng Karlsen
// Foto privat.

Sånn, endelig. Håper dere blir fornøyd !

// Foto privat.
Jeg vil bare si tusen takk til kjæresten min som har vært våken med meg i hele natt fordi jeg har hostet så fælt. Jeg setter utrolig stor pris på det gutten min, du som har vært på jobb fra åtte til fire i dag. Du aner ikke hvor mye jeg vil takke deg!

> Jeg vet du tyv-titter på bloggen min, så håper du setter pris på dette innlegget.


// Foto privat.
Tenkte jeg skulle starte med en 15 days challenge, sånn at det faktisk skjer noe på bloggen min! Føler at jeg ikke blogger om noe spesielt, har ikke noe motivasjon. Så dette er bare noe jeg gjør for å hindre bloggen min fra å støve ned :)

Day 1 - et bilde av deg selv

Day 2 - Bilde av den første bestevennen din 

Day 3 - Bilde av det du elsker mest i hele verden 

Day 4  - Bilde av hjembyen din 

Day 5 - Bilde av rommet ditt 

Day 6 - Bilde av de beste vennene dine

Day 7 - Bilde av noen/noe du savner

Day 8 - Bilde av det som alltid er i vesken din 

Day 9 - Bilde av håndskriften din 

Day 10 - Bilde av utsikten fra huset ditt 

Day 11 - Bilde av mobilen din

Day 12 -  Bilde av sminkepungen din

Day 13 - Bilde av deg selv, uten sminke 

Day 14 -  Bilde av favoritt maten din 

Day 15 -  Bilde av deg selv
Da har jeg endelig kjøpt speilreflekskamera!

Jeg skulle egentlig ha et annet enn det jeg kjøpte, men det får gå. Jeg er kjempe fornøyd med det, selv om det er litt komplisert enn det jeg er vant med.

Har du speilrefleks?
Hvordan kamera har du?


// google.
Jeg orker ikke å blogge, dette er fordi jeg er syk.

Beklager, men kommer nok med et innlegg når jeg får samlet sammen kreftene igjen. 

Flere som er syke før jul?


// Foto privat.
(gammelt bilde, men digger'e)
Skole, skole, skole..

Jeg sitter her å er trøtt som bare det, å vi driver med HTML koder. Det er vanskelig spør du meg.. Vi er ferdig 11:40 i dag, å da skal jeg rett opp til jobben til kjæresten min å levere røykpakken til han som han glemte hos meg i dag tidlig. Er jeg ikke snill? Så blir nok slappe av dag i dag på meg. Må få kjøpt resten av julegavene i dag. Mangler fire stk.

Hva gjør dere?


// Foto privat.
Jeg gir snart opp..

Har prøvd å laste opp filmen i en halvtime nå, å jeg kommer ingen vei. Tror jeg veldig å drøye den til i morgen. Håper virkelig ikke det gjør dere noe. Jeg har prøvd både på youtube og på blogg.no, men ingen av dem funker.

Har dere problemer med å laste opp videoer?


// Foto privat.
Da har jeg endelig kommet hjem fra senteret,

å snakk om mye folk! Greit nok at det er søndagsåpent, men trodde virkelig ikke at jeg skulle se så mange små desperate folk. Jeg var der sammen med kjæresten min og faren hans, det var fordi kjæresten min skulle ha en skrue til bensinbilen sin. Han har sovet hos med hver dag siden tirsdag, å det har vært så utrolig koselig!

Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten sjanse til for å slenge inn noen spørsmål. Når klokken er 19:00 begynner jeg med å svare på spørsmålsrunden. Så hvis dere vil spytte inn noen nye spørsmål, så er det bare å gjøre det før fristen. Spørsmålsrunden finner dere, her.

Hva har dere gjort i dag? 


// Foto privat.

Da turer jeg til Oslo for å møte tanten min!

Hva gjør dere?


// Foto privat.
Åja, du leste riktig!

Jeg skal på skolen på mandag, tirsdag og onsdag neste uke.. WHY?! Eneste grunnen jeg kommer på, er for at lærerne skal pine oss, å gi oss mindre og kortere juleferie. Jeg vil ikke gå på skolen bitte lille julaften, det går bare ikke. Jeg får jo ikke noe julestemning av det. Men hva får vi gjort med det? Ikke en dritt. Syns det er urettferdig jeg. Men kjæresten min må jobbe på lille-julaften, syns det er urettferdig jeg!

Når får dere juleferie?

(Sleng gjerne inn et spørsmål på spørsmålsrunden min.
Video med svar kommer på søndag!)


// Foto privat.
Da er det bare Norsk timen igjen, også er jeg ferdig!

Vi skal se på film "A Christmas Carol" eller hva filmen het. Og i morgen skal vi bare ha en time med matte, også er det helg! Alle i klassen +b skal på kino i morgen, men siden jeg skal til Oslo for å møte tanten min, så sa læreren min at jeg ikke trengte å være med på kino.

Hva slags fag har dere på skolen nå?
Har dere noen planer for helgen?


// Foto privat.
Nå sitter jeg på skolen, å jeg skal prøve å jobbe med en viktig oppgave. Er bare 13 spørsmål, men veldig lange svar. Tro meg, det er vanskelig. Jeg har ikke noe konsentrasjon i det hele tatt. Jeg er trøtt og helt utslitt. De andre i klassen sitter å ser på film, å jeg misunner dem.
Ute er det snøstorm.. Glad jeg sitter inne.

Hva gjør dere?


// Foto privat.
Da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde.

Dere kan spørre om hva dere vil, jeg kommer til å svare med en video. Så om dere vil at jeg f.eks skal vise hvordan sminke jeg bruker, så må dere skrive det. Håper dere kommer med mange spørsmål! 


//Foto privat.
Da var det på tide for jeg å stå opp.

Jeg dro ikke på skolen i dag, rett og slett fordi jeg ikke var frisk. Fikk jo kjæresten min opp å sendt han avgårde til bussen, mens jeg gikk å la meg i sengen min igjen. Men jeg fant ut at nå var det på tide å stå opp, for jeg måtte rense tatoveringen min å ta pillen min. Viktig viktig. 
Så nå sitter jeg i min onepice å spiser frokost, også snakker jeg med Malin på msn. Formen var bedre i stad for å si det sånn. Men jeg skal ikke sitte hjemme i hele dag, det orker jeg ikke. Jeg skal møte kjæresten min etterpå om jeg så må ha på meg så mye klær at jeg ruller.

Hva gjør dere?


// Foto privat.
"De klikker, men jeg stikker ikke herfra. De nikker, som om de vet hvor jeg er fra"


"Don't matter if its long, short, do it do it whip your hair"
Denne tirsdagen her kommer til å bli lang..

Dette er fordi jeg ikke er ferdig på skolen før ti over halv 4, å jeg skal tilbake på skolen igjen klokken 6, fordi vi skal ha en sånn avslutting. Johu, kjempe gøy. Det kommer til å bli så utrolig kjedelig, men jeg overlever. Våknet kjempe tidlig, så jeg rakk å rense tatoveringen min nøye, spise frokost, fikse meg å kle på meg. Hadde til og med et par minutter til overs. Det er noe nytt.

Hva skal dere i dag?
Har dere/skal dere ha avslutting på skolen? 


// Foto privat.
Da var tatoveringen på plass.

Skal ærlig innrømme at det var vondt! Spesielt på de to øverste stjernene. Men så lenge jeg hadde kjæresten min sin hånd, så kom jeg meg gjennom det. Hadde det ikke vært for han, så hadde jeg ikke turt. Var så nervøs. Men jeg er utrolig fornøyd.

Hva syns dere?


// Foto privat (blir nok dessverre det første og siste bildet)

Følg meg gjerne på bloglovin'
bloglovin
Da var jeg tilbake i Norge, å sitter plassert på skolebenken.

Hadde en kjempe koselig tur, selv om det var litt kjedelig til tider.. Men ble jo kjent med masse fulle folk som var så hyggelige. Tok også en god del bilder, men har ikke orket å legge dem over på pcen min enda. Skal få gjort det i morgen tenker jeg.

I dag er jeg ferdig på skolen fem på to, fordi vi skal ikke ha naturfag. JIPPI! Da har jeg veldig god tid før jeg skal møte min mor på Strømmen. For i dag skal jeg nemlig ta tatovering, å jeg gleder meg så utrolig mye. Kjæresten min skal være med meg, fordi jeg trenger noen å holde i hånda. Er utrolig glad for at han skal være med meg, det betyr utrolig mye. Kanskje jeg slenger inn ett bilde når jeg er ferdig med å ta den, vi får se.

Hva gjør dere?
Hva er dine planer for i dag?Foto privat.
Da er det fredag, å jeg sitter på skolen.

Etterpå skal mamma komme å hente meg, også skal vi dra hjem å pakke. Når klokka blir litt over to, så skal vi ta bussen ned til Lillestrøm og toget inn til Oslo. For vi skal møte besteforeldrene mine ved båten rundt halv 4. Gleder meg til å dra på tur. Skal gå rundt i Danmark ihvertfall. Skal få tatt en god del bilder, kanskje de ikke blir så fine, men går får gå.

Hva skal du/dere i dag?


// Foto privat.
For jeg drar til Danmark en tur.

Dette er fordi mamma fyller 50år på lørdag, å derfor spanderte bestefaren min en tur på familien til Danmark for å feire bursdagen til mamma. Gleder meg ikke så veldig til å dra bort, for liker ikke å reise bort.. Men jeg kommer hjem på søndag, så slapp helt av.

Har dere noen planer for helgen?// Foto privat.
Smil til dagen, å dagen smiler til deg.

Da har jeg bestilt tatoveringstime,
å jeg skal ta tatovering på mandag.

Gleder meg! 

Har du noe du gleder deg til?


// Foto google.
Ja det er nok meg det.

Jeg har nettopp våknet, å skal vel begynne å fikse meg snart.. Føler meg som den slasken som nettopp har våknet da! For når klokka blir halv 4, så skal jeg ta bussen ned til Strømmen for å møte mamma. For vi skal ned å bestille tatoverings-time time til meg. Å etterpå skal jeg møte pappa. Jeg skal også møte kjæresten min i dag, håper jeg på.

Hva er dine planer for dagen?
Fordi da skal jeg bestille tatoverings-time!

Jeg fortalte mamma i forige uke at jeg ønsket med tatovering, å jeg og kjæresten min har snakket om det lenge. Å hun sa at det skulle jeg få. Så i morgen skal vi ned på tatto Tom å bestille time. Så nå gleder jeg med som en liten unge! Skal bare ta tre stjerner, men jeg gleder meg uansett. 

Har du tatovering?
Har du lyst på tatovering?


// Foto privat.
Etter en stressende dag i Oslo.

Som dere fikk med dere så skulle jeg innover til Oslo for å møte kjæresten min. Jeg dro først hjem til han å pakket trenings-bagen, også tok jeg første tog inn til Oslo. Jeg gikk Oslo City for jeg skulle se på julegaver til min kjære. Ble vel heller mer titting til ting jeg ønsker meg.. Men jeg fant noen få ting jeg hadde planer om å kjøpe. Så da klokken nærmet seg halv fire gikk jeg ned for å ta t-banen opp til jobben til min kjære.

Vi tok t-banen ned til Oslo igjen, nesten med en gang. Så var det min tur til å dra min kjære inn på Oslo City for å vise han hva jeg ønsker meg meg jul. Fikk han også til å prøve en genser jeg syns var utrolig fin, å den passet han helt perfekt! Så den skal han få av meg i julegave, å det sa jeg til han. Gleder meg allerede til jul jeg..


Har du kjøpt julegaver enda?
Hva har du gjort i dag?


// Foto google.
I kalenderen i dag fikk jeg et nøkkelknipe som jeg kan ha rundt halsen.

Hvor nedtur er ikke det?!
Jeg har jo ikke bruk for det egentlig. Håpet på noe skikkelig digg godteri, for luken var skikkelig stor. Men jeg tok grundig feil. Ble skikkelig skuffet.

Nå sitter jeg med dyna rundt med i stua, for jeg klarte å forsove meg i dag tidlig.. Så nå skal jeg fikse meg, også skal jeg dra hjem til typen min å pakke trenings-bagen hans, også skal jeg til Oslo å levere den til han. Er jeg ikke grei mot han?


Hva fikk du i kalenderen din i dag?
Hva er dine planer for dagen?


// Foto privat.
Fordi jeg kjeder meg!

Skal ikke til pappa før om 1-2 timer, å jeg sitter hjemme hos mamma å spiller sims 3. Gjør det bare for å få tiden til å gå. Mistenker sterkt at jeg må gå ned til Løvenstad (15-20 min å gå) for å ta bussen. Siden jeg bor litt over bakken, altså Blystadlia ligger opp en lang bakke, å bussene kjører ikke alltid der om vinteren. For jeg har sittet å sett ut vinduet, å jeg har sett en buss, å det var for en time siden. Hvis jeg må gå, så begynner jeg å grine.

Hva gjør du?
Har det kommet mer snø der du bor?


// Foto: Webcam privat.
For at jeg ikke har lagt ut noe innlegg før nå.

Grunnen er fordi jeg har vært sammen med kjæresten min, å på fredag var jeg i Oslo for å møte min kjære lillesøster. Vi fikk begge to et glimt av Kan von D, men siden vi ikke hadde kjøpt boka (jaa, typisk) så fikk vi ikke tatt bilde sammen med henne..
Nå er jeg endelig kommet hjem til mamma, men skal til pappa en tur etterpå. Fordi min halvbror, Kenneth, skal komme på besøk! Har ikke sett broren min på noen mnd, så det kommer til å bli utrolig koselig.

Hva har dere gjort i helgen?// Foto privat.

// Foto privat.
Jeg må dessverre si det blir lite blogging i dag.

Dette er fordi jeg har masse å gjøre. Skal innom pappa en tur nå snart, også skal jeg stikke ned på Strømmen en tur, for jeg skal finne ut hvor mye de skal ha for tatoveringen jeg har lyst på. Så når klokka nærmer seg halv 4, så skal jeg ta første toget inn til Oslo for å møte min herlige lillesøster, Rebecca! Vi skal nemlig prøve å få et lite glimt av Kan Von D, så kommer til Oslo for å signere en bok hun har skrevet.
Skal også møte kjæresten min i Oslo en tur, håper jeg på. For siden vi skal være sammen i helgen, så må vi nesten finne ut hvor vi skal campe i natt. Gleder meg til å tilbringe enda en helg sammen med gutten som jeg elsker.

Hva er dine planer for i dag?// Foto privat.
Speilreflekskamera
Tatovering
Bil

Er kanskje ikke den største ønskelisten, men jeg begynner jo å bli eldre å da begynner jeg å ønske med mindre men større ting.  Tror neppe jeg får bil, men håper jeg kan få penger til lappen!

Hva er dine ønsker til jul?


// foto google
Det er andre desember i dag.

Jeg sov så lenge i dag, skulle ikke vært lov.. Angrer faktisk på at jeg sov fram til klokken to, for jeg hadde en god del ting jeg skulle ha gjort i dag.. Men det går forhåpentligvis i boks.
Når jeg tenker over det, så går alt så fort. For ikke så veldig lenge siden var det fire mnd til jeg og typen skulle dra til syden. Å nå er det litt over to mnd igjen til vi skal dra. Gleder meg så utrolig mye til vår første ordentlige tur sammen.

Nå er det bare 22 dager igjen til julaften.

Hva skal du i dag?


// privat foto
// foto privat
Da får jeg si god natt. Nå skal jeg gå å legge meg, fordi jeg er syk.
Dere får ha en knall dag i morgen, lesere, så blogges vi i morgen.

God natt!
Se på Jul på i Blåfjell.

Jeg føler det som en tradisjon å måtte se på Jul i Blåfjell, fordi jeg får mer julestemning når jeg ser på det. Nå har jeg faktisk mer julestemning enn det jeg har hatt. Da får jeg bare telle ned dagene, for dette kommer til å gå fort føler jeg.

Nå er det bare 23 dager igjen til julaften.

Ser du på noe på tv når julen nærmer seg? 

// privat foto
Da er det endelig første desember, å jeg kjenner jeg begynner å bli stressa.

23 dager igjen til julaften, å jeg har ende ikke begynt å kjøpe noen julegaver. Jeg har ikke så mange å kjøpe julegaver til, er kanskje bare fire stk. men jeg har skikkelig dårlig tid.
Da jeg våknet i dag tidlig var det på tide å åpne luke nr 1 på haribo kalenderen min. I familien min gidder vi ikke å bruke tiden på å lage pakkekalender, for vi mener alle pakkene skal gis på julaften. Det er derfor jeg har godteri-kalender.

Jeg hadde faktisk tenkt å være søt mot kjæresten min å lage en kalender til han. Men jeg kom på det i går kveld, så hadde kanskje vært litt dumt å sitte oppe hele natta. Men jeg får gjøre det neste år tenker jeg.

Hvordan kalender har du?
Har du begynt med julegaver enda?// privat foto
Nå er det bare tre dager igjen, også er det fredag.

Jeg gleder meg så utrolig mye, for jeg skal nemlig inn til Oslo for å møte min bestevenn/lillesøster, Rebecca. Jeg og Rebecca har ikke sett hverandre siden mars, å syns virkelig det er på tide at vi møtes igjen! For vi skal som kanskje mange andre, på Oslo City å prøve å få et glimt av Kat Von D. For dere som ikke vet hvem hun er, så er hun er kjent tattovør som kommer til Norge for å signere en bok hun har skrevet. Hun har et program på tv, hvor vi ser hvordan hverdagen/jobben hennes er. Hun er sinnssykt pen og utrolig flink til å tattovere.

Skal du til Oslo på fredag å få et glimt at Kan Von D?


Da skal jeg fortelle dere lesere om meg selv.

Mitt fulle navn er Kristin Poulsen Høiberg, å jeg er 17år og rekker hele 163cm over bakken. Jeg har lyseblå øyne, men ikke så veldig lyse. Jeg er egentlig blond, men har farget håret mitt brunt for jeg føler meg mer vel med det. 15.05.1993 var dagen jeg kom til verden, født på Akershus sentralsykehus. Hele livet mitt har jeg bodd i Blystadlia, frem til for et par mnd siden da foreldrene mine gikk fra hverandre. Nå bor jeg både i Lørenskog og i Blystadlia. Jeg trives kjempe godt på begge steder.
Jeg går på Skedsmo vgs, å der går jeg vg1 medie-linja. Går første året på nytt igjen, for jeg skrev meg ut i starten av mai, dessverre. Gikk elektro på Bjørkelangen vgs, men det var en så lang skolevei så jeg orker rett og slett ikke mer. Men jeg trives kjempe godt på Skedsmo, så kommer ikke til å skrive meg ut igjen. 

Ta kontakt på:
kristin-barbie@hotmail.comDa får jeg bare si velkommen til min nye blogg.

Jeg har bestemt meg for å lage en ny, å det var fordi jeg var lei den andre å følte jeg ikke fikk startet på nytt. Så derfor har jeg laget meg en helt nyt blogg. Håper på å få opp motivasjonen.

Hvis du vil  at jeg skal ta en titt innom bloggen din, så kan du jo slenge inn en kommentar.