Jeg skal vurdere blogg nr 3, å det er bloggen til denne jenta her.


Header/Design
Du har en enkel og grei header, noe som får meg til å ville se videre på bloggen din. Jeg la også merke til at du ikke hadde skrevet blogg-adressen din i headeren, å det er noe jeg liker at ikke er der, for da føler jeg rett og slett at bloggen er ryddig. På designet ditt har du kjørt rent og pent, noe jeg syns passer bloggen din helt perfekt.

Innlegg
Innleggene dine er ikke så alt for lange, noe som får leserene til å ville lese bloggen din. Du har ingen skrivefeil som jeg har lagt merke til, noe som også er veldig bra! Ingen spesiell bruk av smaylizer, utenom et hjerte på slutten av noen innlegg. Dette syns jeg er helt greit, for det får innlegget litt med "piffi".
Du bruker flere bilder i innleggene dine, å det syns jeg er veldig bra. Jeg likte også veldig godt at du har tatt en utfordring hvor du skal legge ut bilder som du selv har tatt i en helt år. Syns du er veldig flink til å ta og redigere bilder.

Fargekontraster (bakgrunn, farge på skrift osv)
Jeg elsker lyse farget, å likte at du hadde grå og hvit. Du har også klart å bruke en grå farge som ikke er for mørk å ikke for lys. Jeg syns sånn fargene på bloggen din er så, er helt perfekt. Gleder meg til å se når du skal bytte om til sommer-farger!

Helhet
Bloggen er så absolutt noe å gå innom å lese. Jeg har ihvertfall blitt fast leser, selv om jeg kanskje ikke kommenterer så alt for mye. Men dette er en type blogg som får min oppmerksomhet. Enkel header, enkelt design og masse bilder! Terningkast: 6!