Du er verdens nydligste gutt, å jeg elsker deg virkelig kjæresten min. Vi har holdt sammen gjennom godt og vondt i 2 1/2år, å flere år skal det bli sammen. Du betyr virkelig alt for meg. Uten deg, så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Vi har opplevd så mye sammen, å det er minner jeg alltid kommer til å huske. For tiden med deg er verdifull, å jeg vil ikke kaste bort et eneste sekund.

Jeg kan fortsatt ikke fatte at du, Joachim, er kjæresten min. De første mnd med deg var et eventyr, for det tok lang tid for meg å forstå at det virkelig var sant, at verdens fineste gutt var blitt min. Det er så herlig å tenke på at jeg kan snakke med deg om alt, for du er tross alt min bestevenn samtidig som du er kjæresten min. Vi har opplevd mye sammen, ikke alt som er like bra. Men vi har holdt sammen gjennom det, å det er noe jeg setter utrolig stor pris på. For jeg vet at du står ved min side uansett hva som skjer. 

Når jeg ser inn i øynene mine får jeg bare lyst til å kysse deg, får lyst til å kysse deg resten av livet. Når jeg ser at du kommer mot meg så vil jeg bare løpe inn i armene dine å omfavne deg, kysse deg å holde deg! Du er noe helt spesielt Joachim, å jeg gir ikke slipp på deg med det første. For deg finnes det bare en av, å jeg var den heldige som fill bli din.


Sangen vår. Trist sang, men når jeg hører den, tenker jeg på deg.
I dag når jeg er ferdig på skolen, så skal jeg møte kjæresten min. Vi skal nemlig feire at vi har holdt sammen i 2år og 5mnd. Er litt utrolig å tenke på at vi har holdt sammen så lenge. Vi skal på kino, også skal vi spise etterpå. Det kommer til å bli kjempe koselig, jeg gleder meg kjempe masse til å tilbringe dagen sammen med kjæresten min. Jeg skal få tatt noen bilder, så jeg skal prøve å få lagt de ut i kveld, om ikke i morgen når jeg er på skolen. Hva skal du i dag?
Jeg tenke jeg skulle skrive et innlegg til den fantastiske kjæresten min, for det fortjener han virkelig.
Joachim, det finnes ikke ord på hvor mye jeg elsker deg. Du har stått ved min side fra den dagen vi ble sammen, å der har du vært siden. Uansett hvordan jeg har det, så stiller du opp for meg. Det er noe jeg virkelig setter pris på. Uansett hvor fæl jeg ser ut en dag, så forteller du meg at jeg ser nydelig ut. Du vet hva du skal si til hvilken tid. Jeg kan ikke fatte at jeg har fått en så perfekt gutt som deg. Vi to har vært gjennom mye godt og vondt, men vi har stått ved hverandres side. Å jeg tror det er dette som har gjort forholdet vårt sterkere. Vi har nå snart vært sammen i 2 1/2 år, å det har vært de mest fantastiske årene i livet mitt, med mye opptur og noen nedturer. Gjennom de årene vi har vært sammen, så har vi lagd uendelig med minner. Å i vinterferien skal vi endelig til syden sammen - for første gang. Jeg vet du gleder deg kjempe mye, det gjør jeg også. Hvor koselig kommer ikke det til å bli? Jeg gleder meg så utrolig mye til å være i utlandet med den personen jeg elsker mest. Du er min bedre halvdel kjære, og mitt lys i hverdagen. Uten deg, så føler jeg meg tom. For dagen er ikke den samme uten deg. Det finnes ikke ord på hvor høyt jeg setter deg og hvor mye jeg elsker deg. Du er det beste som har skjedd meg Joachim. Det er deg jeg vil dele resten av livet mitt sammen med, min forlovede.
Jeg elsker kjæresten min mer enn alt ♥
Da drar syke meg til den syke kjæresten min.


// Foto privat.
Jeg hadde kjæresten min på overnatting i natt, utrolig koselig.

Siden jeg var borte hele helgen så fikk vi ikke sovet hos hverandre. Så i går spurte moren hans om han ville sove over hos meg. Selvfølgelig svarte han ja! Vi var ikke i seng før litt over tolv, men vi sovnet like fort begge to.
Det finnes ingen bedre følelse enn å våkne opp ved siden av den du elsker. Det er det jeg mener da. Jeg kunne våknet opp ved siden av det trøtte trynet der hver eneste dag, hadde det vært mulig. For det morgentrynet det er verdt å se. Verdens søteste i mine øyne. Også selvfølgelig er han så herlig når han ligger å sover, blir helt mo jeg. For han ser så uskyldig ut, men det er han jo ikke. Også ser det jo alltid ut som han sover så utrolig godt.
Kunne virkelig ikke funnet meg en mer nydelig gutt.

Har du det sånn?
Har du en kjæreste som du elsker å se når er trøtt?// Foto privat

Jeg elsker deg ♥
Som jeg elsker av hele mitt hjerte.
Ingen kommer noen sinne til å ta hans plass, for jeg elsker han mer en ord kan beskrive.

Jeg har funnet den gutten jeg vil dele resten av livet mitt med,
å det er deg ♥

Har du en person i livet ditt som betyr alt?


// Foto: Privat.