Tuva: hvis du prøver å mislykkes i noe, men lykkes, har du da mislykkes eller lykkes i det?

Svar: Jeg har aldri prøvd å mislykkes i noe for å være ærlig. Men jeg lykkes som oftest i det jeg gjør. Det er egentlig ikke så mye jeg mislykkes, utenom når det gjelder skolen. Der mislykkes jeg lett i matte og naturfag. Men utenom skolen, så mislykkes jeg ikke med noe.
Silje Evensen:
Hva er din favorittfilm? tannkrem? mat? serie? Har du tattovering? Begynt med førekortet?

Svar:
Min favorittfilm er Step up 3D, det er fordi jeg elsker danse filmer generelt, å denne filmen inneholder så mange forskjellige sjangere innen for dans. Og selvfølgelig fordi hovenpersonen er utrolig kjekk, og hun andre er utrolig pen og deilig! Misunner kroppen hennes spesielt.

// google.

Jeg har ingen spesiell favoritt tannkrem, men jeg liker de som er sterke! For da føler jeg selv at jeg har god ånde. Jeg liker ikke sånne som har klumper/biter i seg, blir kvalm av dem..

Favoritt maten min, det er sjømat! Jeg rett og slett elsker det. Spesiell blåskjell, bleksprut, fisk, reker. You name it. Det er utrolig godt på en varm sommerdag når man sitter i skyggen å sitter å koser seg med sjømat pluss et kaldt glass med hvitvin. 

Ncis: Miami, det må være min favoritt serie på tv jeg bare få med meg. Grunnen til at dette er min favoritt serie, det er for det første fordi dem kjører hummer, og for det andre fordi han ene etterforskeren er så utrolig kul. Han med de små solbrillene. Jeg rett og slett digger den mannen.

Jeg har en tattovering, den tok jeg 13 desember 2010. Tok tre stjerner, som for meg står for tro, håp og kjærlighet. For det er det som er viktig for meg. Høres kanskje litt klisje ut. Men det er det jeg føler er viktig for meg da. 


Førerkortet driver jeg med, har holdt på med det siden 2009. Eller jeg har hatt kjøretimer siden da, men jeg har ikke begynt å øve på teorien før nå. Men jeg sliter veldig med det, for jeg har ikke noe motivasjon for å sette meg ned å lese.. Men jeg skal få tatt teorien i slutten av denne mnd, starten av neste. Så jeg regner med å få lappen i slutten av mai, starten juni.

Legg igjen dine spørsmål her (trykk), så svarer jeg deg neste fredag.
Jeg tenkte jeg skulle begynne med ukens spørsmål.
Så det er bare å spørre i vei, så svarer jeg på spørsmålene hver søndag. Så det er bare for dere som har noe dere lurer på  å spørre, så får dere svar.
Celine Svindal: Hvordan vil du beskrive deg selv med 3 positive og 3 negative ting?

Svar: Jeg kan begynne med de tre negative ordene. Jeg er veldig sta, å skal ha det sånn jeg vil ha det. Å jeg blir veldig fort sjalu/sur. Det siste er vel det at jeg kan klage en del..
Tre positive ting er det at jeg alltid smiler. Jeg er for det meste i godt humør, og at jeg er ikke redd for å vise det jeg mener.

Har dere noen spørsmål? Trykk her for å spørre. 


// Foto privat. (er snart 1år gammelt)
Celine Svindal: Kunne du lagt ut en spille liste med musikk du liker på bloggen din?

Svar: Det kan jeg gjøre, men jeg lager heller bare en liste med sangene jeg liker. Orker ikke å begynne med å legge inn youtube snutter, men kan lenke sangen. Jeg er ikke så nøye på om sangen er 'inn', jeg hører på alt mulig!

David Icke and Vinnie Paz - END OF DAYS
Madcon Feat. Ameerah - Freaky Like Me
Romeo - Can't Stop, Won't Stop
Lars Vaular - Rett opp og ned
East Clubbers - Sextasy
Daughtry - No Surprise
3 doors down - Here without you ( Acoustic)
Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around (Mysto And Pizzi Remix 2007)
The Game - My Life ft. Lil Wayne
Lil Wayne - Got Money ft. T-Pain

Har dere noen spørsmål? Trykk her for å spørre.


// Foto google.
Celine Svindal: går det bra mellom deg og Joachim?

Svar: Mellom meg og Joachim går det helt fantastisk bra for tiden. Vi krangler ikke, vi diskuterer nesten ikke. Føler at ting ikke kunne vært bedre enn hva det er nå. jeg tror ikke vi har hatt det så bra på lenge, å det er veldig godt.

Har du noen spørsmål? Trykk her for å spørre.
Liv Patricia: Hvor har du tatt bildene dine? Ellers håper jeg alt er bra med deg! :-)

Svar: Hvis du tenker på de bildene som er tatt av meg og Joachim, så var vi hos en fotograf å tok bildene. For faren til en kompis av meg er fotograf, så fikk tips fra han. Hvis du går inn på denne linken, så finner du flere bilder som Knut, fotografen har tatt. Med meg går det kjempe bra. Håper det går bra med deg og resten av familien :-)

// Foto Knut.
Aleksander: Hvorfor sir du at d er 2 år og 3 mnd når dere har slått opp og være sammen med andre i mellom. Det ikke riktig?

Svar: For det første har jeg aldri sagt at jeg og typen har vært sammen i 2år og 3mnd, jeg har jeg sagt at vi har holdt sammen så lenge. Det er veldig stor forskjell på å være sammen så lenge, å holde sammen så lenge! Ja, jeg vet at vi begge har hatt andre i mellomtiden når det har vært slutt, men jeg og typen har fortsatt hatt kontakt. Så for meg føles det ut som vi har vært sammen så lenge. Men når jeg skriver at vi har vært sammen så lenge, så mener jeg egentlig bare at for jeg føles det sånn ut. Men det er så lenge vi har holdt sammen. Håper du ble litt klokere, Aleksander.

Har du noen spørsmål? Trykk her for å spørre.
// foto Knut.
Trykk på navnet.
Jeg fikk ideen fra bloggen til denne jenta her.

Jeg har tenkt til å la dere lesere få spørre meg om spørsmål som dere kanskje lurer på. Jeg kommer til å svare på alle sammen, men ikke på samme tid. Så er bare å spørre om det er noe dere lurer på angående meg, typen, osv.
Så hvis du lurer på noe, sleng inn et spørsmål da vel.
// foto Knut.
Trykk på linken