Da sitter jeg på skolen, å vi har nettopp sett film. Vi så den filmen om Facebook, å jeg syns den var veldig rotete. Men det er sikkert bare noe jeg føler.. Nå er det under 1 time til pappa kommer å henter meg, for vi skal kjøre til Ski for å se på bil. Gleder meg veldig! 

Jeg sitter nå på skolen, å etterpå skal jeg kjøpe drikke til bursdagsfesten til Malin. Blir ikke noe tema, uheldigvis, men jeg gleder meg fortsatt like mye! Men nå må jeg kanskje egynne å jobbe, så vi blogges vel i kveld, i hope. Hva gjør du?
Da sitter jeg på skolen å driver å ser på super krefter. For vi har nemlig fått en oppgave hvor vi skal filme oss selv, eller en i klassen, hvor vi har super krefter. Jeg prøver å finne en ganske kul superkrefte som jeg kan bruke. Haha, høres skikkelig merkelig ut spør du meg. Men skal finne noe kult! Har faktisk kommet opp med noen kule ideer, men jeg må bare finne effektene.

I dag skal jeg trene sammen med svigermor klokken 17:00, også skal jeg ha time med personlig trener når klokken blir 19:30, så det blir dessverre dårlig med blogging i dag folkens. Men jeg skal blogge med en gang jeg kommer hjem. Skal lage noe når jeg kommer hjem, kan nok dessverre ikke si det, fordi det er en gave til Malin som har bursdag i morgen. Hun er innom bloggen min av og til, så kan ikke avsløre meg. Skal sove hos mamma i dag, så i kveld kommer videobloggen. Hva gjør du?

Da sitter jeg på skolen, å vi har startet på en ny periode. Vi skal nå ha film i 7 uker, så dette blir spennende. Jeg er ganske spent egentlig. Jeg sov over hos kjæresten min i natt pga ting hjemme, så jeg ble kjørt inn til Lillestrøm i dag tidlig. Men nå må jeg nesten prøve å få til skjønne hvordan programmet vi bruker til film fungerer. Vi bruker CS5, for dem som lurer. Hva gjør dere?
Vi skal lage en film-anmeldelse, å vi skal lage den som en MP3 fil. Å jeg har valgt å anmelde the pursuit of happiness, for det er en film jeg syns er veldig fin og rørende. Så nå skal jeg sitte å skrive det jeg skal si, også får jeg finne lyd-klipp jeg skal ha med. Det er kjedelig.. Jeg vet jeg kommer til å slite med denne oppgaven, for dette er noe jeg syns er kjempe vanskelig.

 
Da har vi nettopp hatt prøve å web, å jeg har nettopp sett resultatet. Åherregud så dårlig resultatet ble, jeg er nesten flau! Det var lette spørsmål om ting vi har gjort denne perioden, å det var flaut å få så dårlig karakter som jeg fikk. Jeg visste ikke at vi skulle ha prøve, å hadde jeg visst det skulle jeg fått øvd å forhåpentligvis fått bedre karakter. Har dere fått dårlig karakter på prøve en gang? 


Da sitter jeg på skolen. Ble ikke noe blogging i går pga av at jeg var sammen med kjæresten min, å vi var ute. Å denne uken er jeg hos pappa, så orket ikke å begynne å skrive et innlegg i går kveld, for det hadde tatt laaang tid å legge det ut pga nettet hans. Men nå skal jeg ha time, så jeg kommer med et innlegg senere i dag, håper det går greit. Hva gjør du?
Dette er da en liten oppdatering fra websiden vi lager på skolen. Jeg er ganske fornøyd med det jeg har gjort frem til nå, men jeg mangler bare litt. Har du lagd webside fra bunnen av før?
Da sitter jeg på skole benken igjen.
Skal ærlig innrømme at det var godt å komme seg på skolen. Etter alt som har skjedd hjemme, så er det deilig å ha noe annet å tenke på. Nå skal jeg sitte å jobbe med den personlige web-siden som skal leveres i dag, så håper bare jeg rekker å levere den i tide.. Hva gjør du nå?
Nå har vi på medier og kommunikasjon fått skap!
Vi har ikke hatt skap det første halvåret, men nå har endelig skolen fått fart i sakene, så vi har endelig fått skap. Vi har gått å bert på alle bøkene fram og tilbake hver dag, noe som har vært utrolig tungt. Jeg har fått så vondt i ryggen av det. Så nå er endelig plagene mine over. Nå kan jeg ikke skylde på at jeg har glemt noen bøker, så da slipper jeg å få noen anmerkninger.

Ikke glem ukens spørsmål (trykk).

( Jeg har dessverre ingen nye bilder av meg selv, men jeg skal få
tatt noen nye bilder av meg selv snart)
Her ser dere bildet av sånn den personlige websiden vi har i oppgave på skolen. Jeg syns den blir ganske fin, å er ganske fornøyd. Det er veldig enkelt, orket ikke å begynne å designe noe avansert. De små tekstene som er på siden, det skal ikke være sånn. Driver fortsatt å jobber med den, å jeg har masse igjen. Hvordan syns du det ser ut?
Nå driver jeg med designet, å jeg mangler bare å bytte font (skrifttype).
Så jeg tenkte jeg skulle spørre dere om dere visste om noen kule skrifttyper som er kule? Trenger virkelig hjelp. Skal være ferdig med designet til halv 4 i dag, men vil helst prøve å bli ferdig med den i dag. Hvis dere går inn på www.dafont.com (trykk) så finner dere mange kule fonter. 

Har dere noen skrifttyper jeg kan bruke?
Alt hjelper! En kul font.


Sånn ser designet ut. Er navnet mitt jeg skal ha en kul skrift på.