For å være ærlig, så begynner jeg å bli passe lei av å blogge. Trist, men sant.. Vet ikke lenger hva jeg skal blogge om, å ha mistet motivasjonen helt. Har ikke blogget så mye de to siste ukene, for jeg har rett og slett ikke orket. Vurderer kanskje å slutte å blogge? Eller kanskje legge bloggen på hylla for en liten stund, å starte på nytt om et par mnd. Har funnet ut at skolen, øving til lappen, venner og familie bruker litt mer av tiden min en hva bloggen gjør. Å når jeg nesten ikke får en neste kommentar har jeg ikke mye lyst til å blogge. Men jeg setter veldig stor pris på dere som virkelig gidder å kommentere innleggene mine, en klapp på skulderen til dere! Tenker jeg skal blogge litt ut denne uken, også blir den lagt på hylla for min del. Kommer selvfølgelig til å stikke innom mine topp blogger for å kommentere, så glemmer nok ikke blogg.no med det første. Håper dere skjønner meg, for bloggen tar alt for mye tid, å jeg har ikke den tiden som det trengs til å sitte å slenge ut flere innlegg om dagen. Takk for min tid på blogg.no - for denne gang


 
Jeg var innom dagbladet.no i stad, å der stod det en stor overskrift om at Wenche Foss sovnet stille inn i 12-tiden i dag. Det er ganske trist, for hun virket som en livsglad dame. Håper hun har det bedre så, ettersom hun hadde vært syk en stund. Hvil i fred Wenche Foss
Jeg skal bare fortelle dere lesere om at jeg har laget meg en ny blogg. Men jeg skal fortsatt ha denne å bruke den flitting. Jeg valgte å bytte plattform pga alt det surret som er på blogg.no for tiden. Så jeg håper dere kan følge både denne bloggen og den nye. Hvis dere gjør det, så blir jeg glad.


Da er skoledagen snart over, å når jeg kommer hjem tenke jeg at jeg skulle komme ut med en video. Er alt for lenge siden har jeg funnet ut, så er på tide synes jeg. Noe spesielt dere vil jeg skal snakke om?
Videobloggen min er på vei, jeg driver å laster den opp på YouTube!
Da har jeg fått skaffet meg en ny header. Hva syns dere?

Gammelny
Jeg ligger på 5 plass på topplisten i min kommune. Det er litt kult. Har ligget på plass 25 i en god stund så, så syns det var veldig koselig å ha havnet på 5 plass. Å alt dette pga dere fantastiske lesere! Hvem plass ligger du på topplisten i din kommune?

Buddah, 3år.


Picasso, 3år.

Disse to kattene hentet vi nesten nettopp hos Chantel (trykk). Hele veien hjem satt de å mjauet, hørtes ut som de hadde det skikkelig vondt. Men nå som de har kommet seg ut av buret å gått litt rundt er de mer rolige. Er litt rart å tenke på at de skal bo hos oss, men det er en god følelse. De kommer til å få det fint her, bare at det tar litt tid for dem å venne seg til å skulle bo her. Har du dyr?
I løpet av denne uken kommer det en ny header.
- Jeg driver med den nå, men er usikker på hvordan jeg vil ha den. Så regner med at den kommer på søndag, eller på mandag!

Har dere noen tips å komme med? Alt hjelper.


// Foto privat.